ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Τα νέα πακέτα τσιγάρων, που ήδη κυκλοφορούν αλλά ακόμη δεν έχουν αντικαταστήσει πλήρως τα παλιά, δεν αναγράφουν πια τις περιεκτικότητες σε πίσσα και νικοτίνη. Το ιστολόγιο καλεί τους αναγνώστες να μας ενημερώσουν για τις περιεκτικότητες όποιας μάρκας γνωρίζουν, με σχόλιο στην οικεία ανάρτηση. Η σημαντική αυτή πληροφορία θα ενσωματωθεί στο κυρίως κείμενο της ανάρτησης.

Ευχαριστούμε.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Marlboro Gold Touch


Nεο προιον Marlboro,με απροσμενα καλη επιτυχια. Τσιγαρο κοντο και λεπτο,καπνα με μια περιεργη μυρωδια,γευση μετρια. Ωραιο πάντως το ασπρο φιλτρο. Σχεδιο του πακετου μαλλον κακογουστο.Το ιδιο design θα αντικαταστησει και το Marlboro Gold μονο που θα ειναι σε ασπρο φοντο. Νικοτινη 0,5 Πισσα 6.
Δεν εχω καταλαβει τον λογο δημιουργιας αυτου του τσιγαρου,αλλα αφου πουλαει η Philip Morris κατι παραπανω θα ξερει. Προσωπικα το καπνισα μονο για να γραψω δυο κουβεντες εδω.Σε καμια περιπτωση δεν θα πετουσα 3,20 μονιμα για να καπνιζω ενα τσιγαρο που τελειωνει σε δυο ρουφιξιες.
Βαθμολογια: 5 στα 10

16 σχόλια:

  1. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΤΥΠΟΥ ΑΜΕRICAN BLEND TSIGARA EXOYN ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ-ΙΣΩΣ ΦΑΝΕΙ ΑΚΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ-ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΥΠΟΥ LIGHTS,SUPER LIGHTS,ULTRA LIGHTS,SLIMS ΚΛΠ KATA 80% ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΕ ΓΕΥΣΗ,ΑΡΩΜΑ ΚΛΠ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.
    ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ MARKETING,ΣΤΟ DESIGN ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.ΤΟ MARLBORO GOLD,AΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΛΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΜΑΥΡΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΡΩΜΑ,ΧΡΥΣΗ ΓΡΑΜΜΗ,ΛΕΥΚΟ ΦΙΛΤΡΟ,ΚΑΙ ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ.ΓΕΥΣΤΙΚΑ,ΠΑΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑRLBORO LIGHTS ΚΑΙ ΤΑ MARLBORO SILVER.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ,ΟΜΩΣ,ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΤΑ 3,20€ ΕΙΝΑΙ TOO MUCH ΓΙ' ΑΥΤΟ.ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ.ΠΡΟΤΙΜΩ ΩΣ ΕΙΚΟΝΑ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ MARLBORO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάγκες δεν ξερω για σας αλλα εμενα μου αρεσαν πολυ αυτα τα τσιγάρα αν και η αλήθεια είναι πως η τιμή τους είναι παρατραβηγμένη καθώς να ήταν γύρω στις 4 ρουφηξιές που έκανα για ένα στο σύνολο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dokimaste na kapnisete ena gold kai ena klasiko marl k tha dite oti to gold diarkei perisotero.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι δες την αρχη του blog,δημοσιευσεις Φεβρουαριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den xero ti lete gia tin timi, alla kai i geysi einai OK
    kai kyrios to paketo einai SUPEEEER1!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το νεο marlboro ειναι πολυ καλο και στην γευση του και σχεδιαστικα πολυ ομορφο! λεπτο και κομψο. οντως αν και πιο μικρο διαπιστωσα οτι κραταει πιο πολυ απο το κανονικο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χμμμ...το GOLD TOUCH ηταν το πρωτο τσιγαρο που καπνισα. Αρχικα μου εκανε τεραστια εντυπωση η γευση του με τον καιρο ομως καταντησε μονοτονη.
    Παρολο που εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα τσιγαρα τις αγορας για να κατασταλαξω καπου ελαχιστα μπορω να πω πως μου εκαναν αντυπωση.Σε καθημερινη βαση καπνιζω OLD HOLBORN YELLOW και καμια φορα ετσι για να "αλλαξω" γευση το GOLD TOUCH.Παντως τις περισσοτερες φορες οταν βγαινω αντι να παρω μαζι μου το OLD HOLBORN YELLOW περνω τα GOLD TOUCH (γιατι βαριεμαι καθε φορα να στριβω στα μπαρ στις ταβερνες κτλ).Θα ελεγα πως αυτα τα MARLBORO μου εχουν κατσει καλυτερα στη γευση απο οποιδηποτε αλλο τσιγαρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραιο τσιγαρο με δυνατη και εντονη γευση.Επισης ο καπνος μυριζει υπεροχα και το ασπρο φιλτρο δινει ρεστα.Μοναδικο μειον ειναι το μικρο μεγεθος του.Το πακετο ειναι αρκετα καλο.Αν εβγενε σε κανονικο μεγεθος θα το προτιμουσα για μονιμο καπνιαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό τσιγάρο. Κάθε φορα που το κοιτάζω μου δίνει την αίσθηση ότι κρατάω στριφτό έτσι λεπτό όπως είναι. Ισως να μην είναι "χορταστικό" για μερικούς, εμένα με βόλεψε μια χαρά. Το "σέβομαι" κ κάνω το πακέτο σε 3 μέρες βέβαια συνέπεσε το γεγονός ότι ελάττωσσα τους καφέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δοκιμασα αυτα τα marlboro touch και η αληθεια ειναι οτι δεν ξετρελαθηκα. Αγορασα ενα πακετο μια Πρασκευη και το τελειωσα την Δευτερα! Ελαφρια γευση, κανονικος καπνος, ουτε σε ζαλιζει ουτε τιποτα. Ειδικα τωρα που εχει παει το πακετο στο 3.80Ε!!!!!!! ελεος παντως! Δικια μου αποψη, αγοραστε ενα πακετο αλλα μην το συνεχεισετε, τελειωνουν γρηγορα και δεν αξιζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ ρε παιδιά δεν το θυμάμαι αυτό το σήμα, ούτε το έχω δει ποτέ τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πήρα ένα πακέτο από περιέργεια. Εντελώς αδιάφορο, γεύση σχεδόν ανύπαρκτη, φαίνονταν που και που καμμιά νότα που θύμιζε το κανονικό lights, αλλά μέχρι εκεί. Μου φάνηκε μάλλον πολύ ελαφρύ, ενώ τελείωνε και πάρα πολύ γρήγορα. Δεν θα ξαναχαράμιζα ποτέ λεφτά για να το πάρω ούτε θα το πρότεινα σε κάποιον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ego dokimasa simera ena gold kai mou fanike oraio alla se 2 lepta arxisa na exo poli ligo pono sta pneumonia se emena to gold ine poio bari apo to Marlboro skliro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. To δοκίμασα. Εαν το μέγεθος του ήταν κανονικό, θα ήταν φανταστικό τσιγάρο. Έχω την εντύπωση πάντως πως η Φίλιπ Μόρρις το έχει ανανεώσει από την στιγμή που γράφηκε η κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι ελαφρύ χωρίς να ενοχλεί τον λαιμό και χωρίς κάποιο ενοχλητικό άρωμα. Είναι λεπτό αλλά όχι σαν τα slim. Είναι σαν ένα χοντρό στριφτό σε μέγεθος. Για όποιον θέλει ελαφρύ τσιγάρο θα το αγαπήσει. Κοστίζει 4.10€ τώρα το 2021. Έχει άσπρο φίλτρο. Ο καπνός που περιέχει είναι ποιοτικότερος από κάποιους καπνούς στριφτών που κυκλοφορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή