ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Τα νέα πακέτα τσιγάρων, που ήδη κυκλοφορούν αλλά ακόμη δεν έχουν αντικαταστήσει πλήρως τα παλιά, δεν αναγράφουν πια τις περιεκτικότητες σε πίσσα και νικοτίνη. Το ιστολόγιο καλεί τους αναγνώστες να μας ενημερώσουν για τις περιεκτικότητες όποιας μάρκας γνωρίζουν, με σχόλιο στην οικεία ανάρτηση. Η σημαντική αυτή πληροφορία θα ενσωματωθεί στο κυρίως κείμενο της ανάρτησης.

Ευχαριστούμε.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Djarum Super


Τσιγαρο που παντα ηθελα να καπνισω αφου εβλεπα πολλους τουριστες να το απολαμβανουν φανατικα. Φτιαγμενο στην Ινδονησια, ειναι βασικο εξαγωγικο προιον της χωρας αυτης. Κοστος ακριβο, μεσω Γερμανιας που μου εφεραν δυο πακετα, η τιμη τους ηταν 6 ευρω το καθενα.
Λυπαμαι αλλα αυτο το τσιγαρο δεν ηταν για εμενα, ειχε μια γευση μεταξυ γαρυφαλου-κανελας και καθολου καπνου. Δεν μπορω να φανταστω ανθρωπο να πληρωνει για να καπνιζει αυτο το τσιγαρο μονιμα. Προσωπικα αν αυτα ηταν τα μονα τσιγαρα που κυκλοφορουσαν,δεν θα καπνιζα.
Με διαφορα η μεγαλυτερη καπνιστικη απογοητευση που εζησα, αφου μεχρι τοτε θεωρουσα το ΜG και το 22 τα χειρωτερα τσιγαρα που εχω καπνισει.
Φιλοσοφικα αν το δουμε,το κοστος της αναζητησης νεων εμπειριων ειναι πως δεν αποδεικνυονται παντα ευχαριστες!
Βαθμολογια 1 στα 10

14 σχόλια:

  1. ΚΑΠΝΟΣ 60% ΚΑΙ ΓΑΡΥΦΑΛΟ 40% ,ΛΟΛ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΓΑΡΥΦΑΛΙΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ενα αισχος. Απορω με την διεθνη του επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσυ που θες να μεταφρασεις το fumareconstile: δεξι κλικ, Page Info, Translate page in English

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα 22 υπαρχουν και εχουν νικοτινη 0,4 πισσα 10. Τα 22 special κ.λ.π. υπαρχουν και αυτα αλλα δεν τα εχω καπνισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΟΛΑ.ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ (22,MG,22 SPECIAL,EXTRA 22,22 LIGHTS) EINAI ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ.ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ TO 22 SPECIAL KAI TO 22 LIGHTS HTAN ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΑ ΩΣ ΑΝΥΠΟΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Camel Basma δεν υπαρχει πλεον και δεν το εχω καπνισει. Το Camel Turkish Royal το εχω καπνισει και ειναι κορυφαιο. Αν θες να δοκιμασεις μπασμα πανε απο Ξανθη ή Κομοτηνη και παρε χυμα απο τους Πομακους,μπορεις να τον στριψεις ή να τον κανεις κανονικο τσιγαρο με μηχανη και κενα τσιγαρα. Διαλεξε φυλο ξανθο,μικρο,λεπτο.
    Στα πουρα δεν λενε πισσα και νικοτινη γιατι δεν κατεβαζεις τον καπνο κατω. Λενε πως ειναι πιο υγειηνα γιατι δεν εχουν χαρτι και χημικα. Προσωπικα δεν μου αρεσουν,εχω καπνισει και πολυ καλα πουρα αλλα δεν αισθανθηκα ιδιαοτερη απολαυση αφου δεν υπαρχει η πολυπλοκοτητα στο χαρμανι οπως σε ενα καλο τσιγαρο ή ενα καλο καπνο πιπας.
    Τα αμερικανικα τσιγαρα εχουν πολυ πισσα και νικοτινη,οπως περιπου ήταν και τα δικα μας μεχρι την δεκαετια του 90, αλλα δεν ειναι τοσο σκληρα αφου ο χρησιμοποιηται πολυ ανωτερος καπνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ DUNHILL INTERNATIONAL TO ΠΑΛΙΟ ΤΙ BLEND ΗΤΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Dunhill το παλιο ηταν Virginia Blend όπως όλα τα κλασικα αγγλικα τσιγαρα. Και το τωρινο το Dunhill Virginia Blend ειναι,αλλα προφανως με αλλα καπνα και αλλο φιλτρο.

    Υ.Γ. Οταν υπαρχει ήδη topic για μια μαρκα,καλο θα ηταν οταν θελουμε να ρωτησουμε κατι για αυτη, να postαρουμε σε αυτο και οχι σε αλλο,οχι κανενα αλλο λογο παρα για να ειναι ευκολοτερο για τους αναγνωστες του Blog να υπαρχει μια παρουσιαση καθε μαρκας αλλα και μια κουβεντα στο σχολια που θα αφορα αυτη. Ετσι μπορουν να συλλεγουν πιο ευκολα τις πληροφοριες που θα τους ενδιαφερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ , ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολα τα βλεπω. Καμια φορα αργω λιγο, αλλα τα βλεπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδιά παντού στο internet διαβάζω τις καλύτερες κριτικές για τα dejarum black. Έχει δοκιμάσει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγω οχι.Δεν υπαρχει περιπτωση να ξανακαπνισω αυτη την μαρκα ακομα και αν μου την χαρησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το πακετο που σου φερανε τι τιμες πισσας,νικοτινης ειχε?Μηπως βαζουν μεγαλες τιμες για να καλυψουν τη γευση απ το γαρυφαλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή