ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Τα νέα πακέτα τσιγάρων, που ήδη κυκλοφορούν αλλά ακόμη δεν έχουν αντικαταστήσει πλήρως τα παλιά, δεν αναγράφουν πια τις περιεκτικότητες σε πίσσα και νικοτίνη. Το ιστολόγιο καλεί τους αναγνώστες να μας ενημερώσουν για τις περιεκτικότητες όποιας μάρκας γνωρίζουν, με σχόλιο στην οικεία ανάρτηση. Η σημαντική αυτή πληροφορία θα ενσωματωθεί στο κυρίως κείμενο της ανάρτησης.

Ευχαριστούμε.

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Lucky Strike αφιλτρο



Τσιγαρο θρύλος,σύμβολο σχεδον της αμερικάνικης κουλτούρας. Το 1871 ξεκίνησε σαν καπνος πίπας,το 1916 η American Tobacco Company προσπάθησε να απαντησει στο Camel της R.J. Reynolds με την μαζικη προοθηση των Luckies. Σαν φραση κλειδι χρησιμοποιηθηκε το "it's toasted" απο τον τρόπο παρασκευης των εκλεκτών Burley καπνων τα οποια μαζι με Turkish-Oriental και Virginia καπνα αποτελούσαν το χαρμανι.
Το αρχικο πρασινο πακετο αντικαταστάθηκε,με το κλασσικό πλεον άσπρο το 1942 εν καιρο πολέμου! Όπως έλεγε το διαφημιστικο σλόγκαν της εποχης Lucky Strike Green goes to War!
Σήμερα η μαρκα είναι αρκετα διαδεδωμένη στην Ευρώπη,στην πατριδα της όμως υπο διωγμό.Η R.J. Reynolds που πήρε τα δικαιωματα της μάρκας μετα την συγχωνευση της με την Brown and Williamson(BAT),διεκοψε το 2006 την παραγωγη του L.S. Φιλτρο και του Lights,συνεχίζοντας μόνο αυτη του κλασσικου αφιλτρου,το οποίο στην Αμερικη είναι εξαιρετικά ακριβο και θεωρηται κατι αναλογο με το δικο μας Σαντε.
Ως καπνιστικη πρόταση ανεπιφυλαχτα προτεινω το άφιλτρο.Είναι αρκετα σπάνιο στην Ελλάδα,στην οποιο όμως ευτυχως υπαρχει,αφου μονο η χωρα μας +η Αμερικη,η Γαλλια,η Γερμανια και η ...Μαλαισια ειναι τα μοναδικα μερη στον πλανητη που ειναι διαθεσημο. Η αναζήτηση αξίζει έστω και για περιστασιακό κάπνισμα. Το χαρμάνι του είναι αρωματικο,η μυρωδια του τσιγαρου εξαιρετικη,παρομοια με αυτη του Orienta και τσιγαρων που κυκλοφορουν στην αμερικανικη αγορα. A Blend of the Finest American,Oriental(στις ευρωπαικες χωρες γραφει Turkish) and other choice tobaccos. L.S./M.F.T.
Εδω να πω, πως ειχα καπνισει και το γνησιο αμερικανικο αφιλτρο Lucky που ειχε αν θυμαμαι καλα νικοτινη...1,6 και πισσα πάνω απο 20.Αν και ειμαι μεγαλος Fan τον Made in USA τσιγαρων,που δεν εχουν καμια σχεση με τις σαβουρες που καπνιζουμε στην Ευρωπη κατω απο τα ιδια ονοματα, το αμερικανικο δεν με τρελανε. Πολυ βαρυ, παρομοια γευση με το δικο μας και λιγο πιο χοντροκομμενος καπνος. Στα ελαφρηντικα πως η κουτα μεχρι να φτασει στα χερια μου ειχε περασει πολυς καιρος.
Βαθμολογια: 7,5 στα 10

Y.Γ. Να πω πως οταν ο Elvis βρεθηκε νεκρος λεγεται πως κρατουσε ενα πακετο Luckies στα χερια του.

57 σχόλια:

  1. ΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΣΑ!ΤΟ LUCKY STRIKE ME ΦΙΛΤΡΟ ΔΕ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα το καπνισεις! Αρκει να βρεις φρεσκο πακετο. Το φιλτρο ούτε και σε μενα αρεσει,το δε Lights ειναι αθλιο. Το αφιλτρο όμως ειναι πολυ καλο,φτιαχνεται ακομα με την γνησια συνταγη(το φιλτρο λεει Inspired From The Original Recipe) πριν το αναψεις μυρισε το,τα καπνα του μυριζουν αψογα.
    Οταν κανεις το πειραμα κανε και ενα σχολιο παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω παλι το καπνιζα επι 5 χρονια συνεχως. Μια χαρα ειναι το αφιλτρο, ισως ο,τι καλυτερο μπορει να βρει κανεις στην Ελλαδα. Ο λογος που το σταματησα ηταν οτι καιγοταν σχετικα γρηγορα, με αποτελεσμα σταδιακα να καταλαβω οτι καπνιζα περισσοτερα τσιγαρα, οταν ειχα παντα σαν στοχο να μην περναω το 1 πακετο την ημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι αυτο ειναι μεγαλο μειον στα αφιλτρα της BAT,το ιδιο ισχυε και για το Orienta το κορυφαιο αφιλτρο που εχω καπνισει,επισης απο την BAT Γερμανιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάλι κάπνιζα 5 χρόνια Lucky Strike Φίλτρο Κόκκινο. Ήταν και εξακολουθεί να είναι από τα αγαπημάνα μου τσιγάρα. Έχω καπνίσει και πολλές φορές άφιλτρο, μετά από αρκετή αναζήτηση γιατί στην περιοχή μου δεν υπάρχει. Κάποιες από αυτές όμως ο καπνός ήταν πολύ υγρός με αποτέλεσμα να είναι βαρύς για το λαιμό. Δεν ξέρω αν είχε τύχει και σε σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναστασια αυτο μαλλον συνεβει γιατι πετυχες πακετο που ειχε μεινει στο ραφι καιρο. Το προβλημα με αυτες τις μυστηριες μαρκες ειναι πως σπανια τις καπνιζεις φρεσκιες αν δεν εχεις standar σημειο αγορας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ CAMEL ΑΦΙΛΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ 90 ,ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ . ΄
    ΤΟ ΜΕΙΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΨΙΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΖΟΥΡΕΣ ΤΣΙΓΑΡΟ . ΑΝ ΗΤΑΝ KING SIZE ΘΑ ΕΛΕΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μοιαζει με το Camel, που τοτε εβγαζε ο Καρελιας και μετα το πηρε η Reynolds Γερμανιας, γιατι ειναι και αυτο Turkish and American Blend. Πρεπει να εχει ανατολικα καπνα γυρω στο 25%. Παντως οντως το καψιμο του ειναι παρα πολυ γρηγορο και ενω ειναι καλο τσιγαρο,με αποτρεπει να το καπνισω συστηματικοτερα,αφου το τελειωνω σε περιπου 1,5 λεπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TO ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ . ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ!ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ,ΕΛΑΦΡΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΣΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΦΙΛΤΡΟ PALL MALL ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΚΔΗΛΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΚΑΠΝΩΝ ΣΤΟ ΧΑΡΜΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ "ΕΛΑΦΡΟ" ΓΙΑ ΑΦΙΛΤΡΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Lucky το αφιλτρο ειναι πολυ καλο τσιγαρο,ειδικα αν δεν επεσες σε πακετο που εχει μεινει καιρο(προβλημα λογο μειωμενης κυκλοφοριας),πρεπει να εχει την αυθεντικη συνταγη Lucky Strike γιατι και το αμερικανικο ειχε παρομοια γευση μονο που ηταν πολυ πιο δυνατο. Το Lucky με φιλτρο γραφει inspired from the original recipe. Παντως και το φιλτρο ειναι πολυ καλο τσιγαρο(δες και το σχετικο αφιερωμα στο blog),μοιαζει με το αφιλτρο αλλα υστερει λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωραίο τσιγάρο ωστόσο σπάνια βρίσκεις φρέσκο πακέτο με ότι αυτό συνεπάγεται στην ποιότητα του καπνού..

    Δυστυχώς είναι τρεις τζούρες όλο κι όλο,πράγμα που το κάνει τρομερά ασύμφορο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για όσους ενδιαφέρονται, άφιλτρα βρήκα στην οδό Μιαούλη στου Ψυρρή και μπορώ να πω ότι ήταν εκπληκτικό τσιγάρο. Καθόμουν και τα μύριζα κανά τέταρτο. Το μόνο κακό ήταν ότι έφτυνα συνέχεια τον καπνό απ' το στόμα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πετρο στην Θεσσαλονικη που υπαρχουν αφιλτρα luckies;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι. Θα σου πω μπορεις να τα βρεις φρεσκα:
    α) Στο καπνοπωλειο του Καρφουρ Ανατολικης Θεσσαλονικης
    β) Στο καπνοπωλειο Καπνοτοπι, Γρηγοριου Παλαμα 14,πλατεια Ναυαρινου
    γ) Στο κεντρικο περιπτερο Τσιμισκη και Αριστοτελους απεναντι απο το Μετροπολις(επιγραφη Νταβιντοφ)
    δ) Σε ολα τα today stores να και συνηθως εκει ειναι μπαγιατικα
    ...και σε 2-3 αλλα περιπτερα στην περιοχη του κεντρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μολις δοκιμασα το lucky. Εξαιρετικο τσιγαρο, ευκολοκαπνιστο οπως και το lucky φιλτρο αλλα σαφως ανωτερη γευση. Φοβερη μυρωδια και τα ανατολικα καπνα κανουν την διαφορα. Αν δεν απατωμαι πρεπει να εχει αρκετα. Στα αρνητικα οπως προειπαν πολλοι η γρηγορη καυση που αποτρεπει απο το να γινει μονιμο το καπνισμα. Για περιστασιακο παντως ειναι εξαιρετικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ετσι. Σιγουρα εχει 20-25% ανατολικα καπνα αριστης ποιοτητας,ενω παλια στην Αμερικη εγραφε στα πλαγια του πακετου ότι και το Camel: Turkish and Domestic blend. Μοιαζει κάπως με το Γερμανικο Οrienta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πέτρο μήπως ξέρεις κανένα τσιγάρο που να μοιάζει γευστικά με το LS το άφιλτρο, αλλά να έχει και φίλτρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 100% δεν μοιαζει κανενα. Μια ταυτιση εχει το Lucky Strike με φιλτρο καθως και το Σαντε με φιλτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. paidia kserete p mporw n vrw afiltra lucky strikes stin patra??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. AYTO ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΚΟΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. EΔΩ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ , ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΠΑΚΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κριμα.Αν ισχυει, ενα απο τα καλυτερα τσιγαρα, σταματαει και αυτο την κυκλοφορια του.Θα το επιβεβαιωσω παντως θετικα ή αρνητικα,καθως και θα αγορασω οτι Λακυ αφιλτρο βρω.Δεν ειμαι ακομα ετοιμος να το αποχωρηστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΕΣΥΡΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ειχα αγορασει πριν απο ενα μηνα απο καπνοπωλειο,τον ρωτησα και μου ειπε πως δεν γνωριζει τιποτα για αποσυρση,την κουτα μου ειπε του την φερανε αρχες Ιουνη.
    Δεν ειμαι σιγουρος πως το απεσυραν. Αλλωστε αν διεκοψαν την κυκλοφορια του,για πιο λογο να παρουν και τα πακετα πισω;Ισως να υπηρξε καμια "περιεργη" παρτιδα.Παντως δεν μου κανει εντυπωση αν οντως σταματησε,αφου ο μονο ανθρωπος που εχω δει να καπνιζει Λακυ αφιλτρο ειναι ο εαυτος μου. Μου εκανε εντυπωση οατν πριν λιγα χρονια ειχαν καταργησει το αφιλτρο Παλλ Μαλλ,που το καπνιζε αρκετος κοσμος και κρατησαν το Λακυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΜΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 39 ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ , ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΩΣΤΑ? ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΚΥ ΦΙΛΤΡΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΜΕΛ ΤΟΥ ΚΑΡΕΛΙΑ ,ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΛΕΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΜΕΛ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΑΦΙΛΤΡΟ ΚΑΠΝΙΖΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εγω πρωτη φορα το αγορασα το 95. Νομιζω τοτε ερχοταν απο την Αμερικη,φτιαγμενο απο την Brown and Williamson,με ειχε εντυπωσιαση η ποιοτητα του. Το Lucky γενικα την δεκαετια του 90 δεν ειχε επιτυχια. Τοτε 3 μαρκες καπνιαζε η νεολαια: Camel πρωτα,Marlboro μαλακο και Prince μαλακο με αυτη την σειρα. Μετα ερχοντουσαν τα Assos International και τα παλια Old Navy,ενω σουξε σε μαθητες-φοιτητες ειχε κανει και το Magnum του Κερανη. Το Lucky πηρε τα πανω του μετα το 2003-2004,αλλα και παλι εμεινε ενα τσιγαρο νεανικο,χωρις επιτυχια στις μεσες και τις μεγαλες ηλικιες.
    Αυτο που δεν θυμαμαι ειναι, αν τα Lucky των 90ς ηταν φτιαγμενα στην Αμερικη ή οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. γεια σας ειμουνα λατρης αυτου του τσιγαρου παλια αλλα τωρα δεν ξερω σε ποια καταστηματα να το βρω αν ξερετε πειτε μου γιατι θελω να ξαναζησω τις παλιες εποχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ψαξε σε επιλεγμενα μαγαζια.Υπαρχουν βεβαια αμφιβολιες αν ειναι ακομα στην κυκλοφορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. petro kai genika thelo na dokimaso ta lucky strike!!!mporeite na mou peite an ta poulane stin athina se ola ta periptera ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σήμερα πληροφορήθηκα από την αντιπροσωπεία της BAT-Lucky Strike στην Λάρισα πως η κυκλοφορία του σταμάτησε... Κρίμα ήταν ένα από τα καλύτερα τσιγάρα της αγοράς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΦΙΛΤΡΟ Η΄ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. To αφιλτρο δυστυχως σταματησε. Η αληθεια ειναι πως δεν ειχα δει κανενα να το καπνιζει,ομως ηταν πολυ καλο τσιγαρο,απο τα καλυτερα που ειχαμε στην αγορα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αντί να σταματήσουν μερικά άθλια σήματα, σταμάτησε αυτό. Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ρε παίδια να σας πω?στο μοναστηράκι υπάρχουν λακυ άφιλτρα και γκολουαζ μπρουνς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Υπάρχει κάποιο τσιγάρο που να είναι τόσο βαρύ όσο ήταν το lucky το άφιλτρο; Πέτρο αν μπορείς πες την γνώμη σου. (Στην περιοχή μου δεν μπορώ να βρω την χρυσή την άφιλτρη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ βαρύ και καλό συνάμα τσιγάρο άφιλτρο είναι η άσπρη κασετίνα καρέλια. Σε φίλτρο το καμελ νατουραλ. Αυτά ξέρω εγώ. Ο Πέτρος ίσως σου προτείνει άλλα

      Διαγραφή
    2. Ας μου επιτραπει να προσθεσω το camel το αφιλτρο. Δεν το λες και πολυ βαρυ αλλα κατα τη γνωμη μου αξιζει

      Διαγραφή
  37. Εντάξει παιδιά ευχαριστώ...μάλλον πάω προς καρέλια αγρινίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φίλε βαρύ τσιγάρο δεν υπάρχει.Και εμένα είναι το προσωπικο μου παράπoνo πως μετα απο κανα δυο πακέτα,όλα μου μοιάζουν αερας κοπανιστος.Σχετικά γεμάτα με φίλτρο:Camel Black και Excellence,χωρίς φίλτρο οι άφιλτρες κασετίνες του καρελια και απο καπνούς ο old holborn blue.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το αφιλτρο LS το εχω καπνισει μια φορα πριν απο 4-5 χρονια καλο τσιγαρο αλλα τιποτα το ιδιαιτερο παρομοιο νομιζω με το Camel ισως λιγο πιο πικαντικο.Το καλυτερο αφιλτρο πιστευω αυτη τη στιγμη ειναι το Καρελια Αγρινιου ειναι βεβαια δυσευρετο και μου κανει εντυπωση παιδια που υπαρχουν περιπτεραδες κυριως νεοι και κατι κοπελιτσες που δουλεουν σε κανα περιπτερο που δεν γνωριζουν καν την υπαρξη αυτου του τσιγαρου,ευτυχως ξερω ενα περιπτερο στην περιοχη μου που τα φερνει για καποιον συγκεκριμενο πελατη και τα βρισκω παντα φρεσκα οποτε θελω να παρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Στν περιοχή μου το αγρινίου υπάρχει παιδιά και ήδη πήρα δύο πακέτα. Με καλύπτει. Αυτό που δεν μπορώ να βρω είναι η άφιλτρη χρυσή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αν εχεις καποιον περιπτερα γνωστο μπορεις να του πεις να σου φερει πεντε πακετα μιση κουτα δηλαδη λιγοτερα δεν γινεται.Τρεχουσα τιμη 4.10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κοίτα... αν παραγγείλω πέντε πακέτα και το πρώτο δεν μου αρέσει τί θα γίνει με τα υπόλοιπα; Άλλωστε δεν πουλάει και πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα μωρέ, τι θα γίνει... Πράγματι δεν πουλάει και πολύ, αλλά δεν είναι κι η πιο άγνωστη μάρκα του κόσμου. Κάποιος κάποια στιγμή θα τ'αγοράσει, δε νομίζω να του κλείσεις το σπίτι του περιπτερά.

      Διαγραφή
  43. Τουλάχιστον αν ήξερα ότι είναι πιο βαρύ απ του αγρινίου και τόσο καλό όσο το excellence, θα το έκανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου αρέσει στάνταρ. Είναι πιο βαρυ απο το Αγρινίου, 1 νικοτινη αντι 0,9 και πολύ καλό στην ποιότητα. Ρίξε μια ματια και εδω https://www.youtube.com/watch?v=oONM-RwBglc

      Διαγραφή
  44. Εντάξει Πέτρο το είδα το βίντεο. Μόλις τελειώσω τα αγρινίου θα το παραγγείλω. Απλά θέλω 8 9 καλά τσιγάρα την ημέρα... αυτό έιναι όλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Χαίρετε.. Θα ήθελα να ξέρω αν γίνεται να βρω πουθενά άφίλτρο lucky strike στην Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. oχι καταργηθει εδω και πολλα χρονια παρε αφιλτρο camel ειναι πολυ καλο.
      το δοκιμασα προσφατα το εχουν βελτιωσει

      Διαγραφή
  46. παιδιὰ καλησπέρα, ἐγὼ κατέληξα, Καρέλια Ἀγρινίου καὶ γιὰ ἀλλαγὴ Ἄσσο φίλτρο κασετίνα, κάτι ἄλλο δὲν μέ γεμίζει. Μακάρι νὰ ὑπήρχαν κι ἄλλα ἄφιλτρα ἀλλὰ τὰ ὑπόλοιπα εἶναι ἀέρας κοπάνιστος ... κρίμα!!

    Ἀλέξανδρος, 1984

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Γενικα φιλε Αλεξανδρε καλα αφιλτρα ειναι αυτα του Καρελια βασικα ειναι ψιλοβαρυα και θυμιζουν τα τσιγαρα που ειχαμε παλια,η αφιλτρη χρυση και το Αγρινιου ειναι πολυ καλα,απο τα υπολοιπα αφιλτρα της αγοαρας ο σκετος Ασσος ειναι καλος τελευταια αλλα ελαφρυτερος και πιο αρωμστικος,το σκετο Σαντε παλι ειναι αερας και το Camel αν και ειναι αρωματικο και γλυκοπιοτο μου φαινεται κι αυτο ελαφρυ και με πειραζει απιστευτα στο λαιμο.Εγω καπνιζω αφιλτρα συχνα αλλα για μονιμο καπνισμα δεν τα μπορω,οταν θελω να καπνισω αφιλτρο παιρνω χρυση η Αγρινιου αναλογα τα κεφια(και τα χρηματα).Για καθημερινο τσιγαρο εχω καταληξει σε καρελια φιλτρο και εξελενς,πλεον οι ποιοτηκες επιλογες ειναι ελαχιστες αν και τα παγκοσμια τσιγαρα ηταν παντοτε κατοτερα των ντοπιων και δεν αναφερομαι μονο στην Ελλαδα και τα ελληνικα τσιγαρα αλλα και αλλων χωρων,με λιγες εξαιρεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή