ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Τα νέα πακέτα τσιγάρων, που ήδη κυκλοφορούν αλλά ακόμη δεν έχουν αντικαταστήσει πλήρως τα παλιά, δεν αναγράφουν πια τις περιεκτικότητες σε πίσσα και νικοτίνη. Το ιστολόγιο καλεί τους αναγνώστες να μας ενημερώσουν για τις περιεκτικότητες όποιας μάρκας γνωρίζουν, με σχόλιο στην οικεία ανάρτηση. Η σημαντική αυτή πληροφορία θα ενσωματωθεί στο κυρίως κείμενο της ανάρτησης.

Ευχαριστούμε.

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Για το Blog

 Για προσωπικούς λόγους δεν θα συνεχίσω να γραφω στο blog. Αν κάποιος ή κάποιοι απο τους παλιούς χρήστες,επιθυμουν να εξακολουθησουν να δημοσιευουν νεες αναρτησεις,ας μου στειλουν ενα mail στο Psychonaut1@hotmail.com για να τους προσθεσω σαν συνδιαχειριστες.Kαλή συνέχεια!

22 σχόλια:

  1. Εντάξει Πέτρο. Ευχαριστούμε για την παρέα και την πληροφόρηση όλα αυτά τα χρόνια. Καλά να περνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας είναι. Αρκεί να είσαι εσύ καλά. Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέπε, Efthimi να στε καλα. Aν ενδιαφέρεστε να συνεχίσετε το blog,ευχαρίστως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είναι ανάγκη Πέτρο, δέχομαι να βοηθήσω -όσο μπορώ- πάντα επικουρικά και σε συνεργασία με άλλους. Δεν έχω όμως ούτε τις γνώσεις σου στο αντικείμενο ούτε ανάλογη εμπειρία σε διαχείρηση μπλογκ όπως εσύ ή ο Πέπε, οπότε θα περιμένω να δω πόσοι απ τους παλιούς θα δείξουν ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευθυμη σου έστειλα πρόσκληση. Έστειλα επίσης και στον Πέπε. Δειτε τα mail σας.Ο Xritasos επίσης εγινε συντακτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ Πέτρο! Ευθύμη, εγώ είμαι η αντίστροφη περίπτωση: μ' αρέσει το blogging και γενικά το γράψιμο, η καπνογνωσία μου λείπει! Άντε πάμε, κάτι θα βγάλουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο Ευθύμη. Λοιπόν, για να ξεκινήσουμε:

    Αφού έχεις ήδη λογαριασμό Μπλόγκερ, είναι απλά τα πράγματα. Βλέπω ότι την πρόσκληση την αποδέχτηκες ήδη. Εγώ που το είχα κάνει από χτες, έλαβα σήμερα ένα καινούργιο αυτόματο μέιλ με τίτλο «[Webmaster Tools] New verified owner κλπ.», που θα το λέβαις λογικά κι εσύ ή το έλαβες ήδη. Πολύ απλά, δεν κάνεις τίποτε!

    Από κει και πέρα, όποτε μπαίνεις στο μπλογκ θα βλέπεις στην πάνω δεξιά γωνία: το μέιλ σου / Νέα ανάρτηση / Σχεδίαση / Αποσύνδεση. Αν πατήσεις Σχεδίαση, είναι ο πιο απλός τρόπος (υπάρχουν και άλλοι) να μπεις στα παρασκήνια, τα οποία άμα τα χαζέψεις μερικές φορές θα τα καταλάβεις, είναι απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως απλά είναι. Λίγο εξοικείωση θέλει μόνο

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  8. παρακολουθώ εδώ και χρόνια το blog, αν και δε συμμετείχα στα σχόλια. Απολάμβανα κάθε ανάρτηση σαν καλό τσιγάρο. Πέτρο καλά να περνάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι εγω να πω με τη σειρα μου πως και εγω παρακολουθω το blog χρονια και καποιες φορες σχολιαζω ανωνυμα θελω να ευχηθω στον Πετρο χωρις να τον γνωριζω καλη συνεχεια σε οτι κανει μεσα απο δω ειδαμε αλλιως το τσιγαρο και οχι μονο σαν εξαρτηση η απλη συνηθεια.Να ευχηθω και εγω στα παιδια που ευτυχως συνεχιζουν το blog καλη αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέτρο ευχαριστούμε για όλα τα θέματα και τις κριτικές που μοιράστηκες μαζί μας,καλή συνέχεια στα παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πετραν καλη συνεχεια με οτι κανεις και να σαι παντα καλα. Εβαλες πολλους στην λουπα την δοκιμης του καλου καπνου. Επισης καλη αρχη στον Πεπε, τον Ευθυμη και τα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πετρο θα λειψουν οι συγκροτημενες και εμπεριστατομενες αποψεις για τοκ καπνο. Στα επιτευγματα σου η μεγαλη κοινοτητα καπνιστων. Τα παιδια που-ευτυχως-θα συνεχισουν το μπλογκ εχουν αποδειξει οτι και αλοψη εχουν και μερακι. Καλη επιτυχια σε οτι κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πετρο θα λειψουν οι συγκροτημενες και εμπεριστατομενες αποψεις για τον καπνο. Στα επιτευγματα σου η μεγαλη κοινοτητα καπνιστων. Τα παιδια που-ευτυχως-θα συνεχισουν το μπλογκ εχουν αποδειξει οτι και αποψη εχουν και μερακι. Καλη επιτυχια σε οτι κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πέτρο. Δεν επιθυμώ να σχολιάσω την απόφαση σου, έχεις τους λόγους σου. Να είσαι καλά εύχομαι και σε ευχαριστώ κι εγώ για όλα αυτά τα χρόνια και τις συζητήσεις.
    Λάμπρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε συ Πέτρο...

    Έχει γούστο να το 'κοψες;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δε μου λέτε ρε παιδιά, όποιος ξέρει.

    Εδώ και κάποιον καιρό το μπλογκ έχει κατακλυστεί από σπαμ. Φροντίζω μεν ταχτικά να τα διαγράφω, αλλά έχει καταντήσει κουραστικό. Το μηχανάκι που τα φυτεύει εμφανίζεται με την υπογραφή «Blogger», αλλά δεν ξέρω αν είναι ένα ή περισσότερα γιατί τα διαφημιζόμενα προϊόντα είναι διάφορα.

    Δοκίμασα, αντί «Διαγραφή», να πατήσω «Ανεπιθύμητα», με το σκεπτικό ότι όταν στο μέιλ μου χαρακτηρίσω ένα μήνυμα ως ανεπιθύμητο (σπαμ), μετά όλα τα επόμενα μηνύματα του ίδιου αποστολέα πάνε κατευθείαν στον φάκελο σπαμ. Αλλά δε φαίνεται να πιάνει.

    Είναι κανείς έμπειρος περί το Blogger να μου πει καμία καλύτερη συμβουλή;

    Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή