ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Τα νέα πακέτα τσιγάρων, που ήδη κυκλοφορούν αλλά ακόμη δεν έχουν αντικαταστήσει πλήρως τα παλιά, δεν αναγράφουν πια τις περιεκτικότητες σε πίσσα και νικοτίνη. Το ιστολόγιο καλεί τους αναγνώστες να μας ενημερώσουν για τις περιεκτικότητες όποιας μάρκας γνωρίζουν, με σχόλιο στην οικεία ανάρτηση. Η σημαντική αυτή πληροφορία θα ενσωματωθεί στο κυρίως κείμενο της ανάρτησης.

Ευχαριστούμε.

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

St Moritz Menthol


Tα St Moritz ειναι πολυτελη τσιγαρα,αρχικα Ολλανδικα,τωρα προιον την ΒΑΤ.Το πακετο ειναι αναλογο με αυτο του Dunhill International,πλακε και χωρισμενο ανα δεκα τσιγαρα,το φιλτρο ειναι ασπρο ενω υπαρχει και χρυσο επιστομιο αναλογο με αυτο των παλιων Rothmans. Η γευση του ειναι μεντα. Νικοτινη 1 mg Πισσα 10mg
   Αν και αντιπαθω όλα τα flavored τσιγαρα και σε αυτα δεν εξαιρω την μεντα,η συγκεκριμενη μαρκα ειναι ότι καλυτερο εχω δοκιμασει σε αυτη την κατηγορια.Πρωτοκλασσατα καπνα που αδικουνται παντως απο την Μενθολη,ενω η γευση γινεται αντιληπτη κατα την εκπνοη του καπνου.Σε καποιες χωρες κυκλοφορουσε και ως συμβατικο τσιγαρο σε μαλακο πακετο,αλλα νομιζω πως πλεον υπαρχει μονο αυτη η εκδοχη αποκλειστικα για την αγγλικη αγορα
  Βαθμολογια 7.5 στα 10

8 σχόλια:

  1. telika auti i agglia,prepei na exei ta kalitera tsigara stin agora...krima!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βιρτζίνια να φανταστώ, τα Superkings τα κανονικά τα έχεις δοκιμάσει από Αγγλία; Τα μενθόλης που δοκίμασα εγώ μου έμοιαζαν american blend αλλά ήταν παλιό το πακέτο και έτσι δεν είμαι και 100% σίγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ta Superkings οχι.Βεβαια ειναι το μονο ευκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πετρο, θα ηθελα να γραψω καποιες ιδεες μου γενικα για τα τσιγαρα απευθυνομενος σ'εσενα και στο Μαυρο Ροδο, αλλα θα πιασει πολυ χωρο-πανω απο 1 σελιδα Α4.Να το βαλω εδω ή σε καποιο αλλο σημειο του blog?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως αγαπας,αν κρινεις πως αξιζουν συζητησης,στειλε τα στο mail και τα δημοσιευω ξεχωριστα ως θεματικη ενοτητα.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστω.Στελνω mail κι αν το βρεις ενδιαφερον βαλτο οπου νομιζεις καλυτερα.

      Διαγραφή
  5. Στην Ελλάδα μόνο το Superkings Menthol βρίσκεται. Πάντως δεδομένου ότι βγήκαν το '81 μπορεί και να είναι american blend.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγλια και American Blend δυσκολα. Ακομα και τσιγαρα σαν τα PALL MALL ή WINSTON κυκλοφορουν ως Βιρτζινια

      Διαγραφή