ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Τα νέα πακέτα τσιγάρων, που ήδη κυκλοφορούν αλλά ακόμη δεν έχουν αντικαταστήσει πλήρως τα παλιά, δεν αναγράφουν πια τις περιεκτικότητες σε πίσσα και νικοτίνη. Το ιστολόγιο καλεί τους αναγνώστες να μας ενημερώσουν για τις περιεκτικότητες όποιας μάρκας γνωρίζουν, με σχόλιο στην οικεία ανάρτηση. Η σημαντική αυτή πληροφορία θα ενσωματωθεί στο κυρίως κείμενο της ανάρτησης.

Ευχαριστούμε.

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Woodbine

 Αισθανομαι τυχερος που μου δωθηκε η ευκαιρια να δοκιμασω ενα τοσο σπανιο τσιγαρο,ξεχασμενο εδω και δεκαετιες ακομα και στην ιδια την Αγγλια. Το Woodbine της Imperial, ειναι ενα απο τα παλαιοτερα σηματα στον κοσμο, με ιστορια που ξεκινα απο το 1880. Εφτασε στην κορυφωση της φημης του στον Α παγκοσμιο πολεμο και απο τοτε εχει πτωτικη πορεια.Σημερα ειναι σχεδον απιθανο να βρεθει εκτος αν το παραγγειλεις και το κοινο του ειναι βασικα μαθουσαλες Βρετανοι καπνιστες.
   Ως τσιγαρο εχει μια εντονα δυνατη γευση η οποια παρα την επιγραφη Virginia,είναι πολυ πικαντικη.Θα μου εδεινε την εντυπωση American Blend αν το δοκιμαζα χωρις να εχω αλλες πληροφοριες.Eπισης εκπληξη ειναι για μενα το γεγονος πως η κατασκευαστρια εταιρεια στο site της αναφερει πως χρησιμοποιει απλα καπνο και νερο,καθολου προσθετα.Μονο μειονεκτημα η πολυ γρηγορη καυση.
   Βαθμολογια 8+ στα 10.

7 σχόλια:

  1. Αυτό το τσιγάρο Πέτρο πρώτη φορά το ακούω αλλά αν κρίνω από την περιγραφή και τα σήματα με ανάλογη ηλικία πλησιάζει το JPS και το Benson.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θυμάμαι από μυθιστορήματα. Πρέπει να ήταν το αντίστοιχο «μαστορικό» των Άγγλων παλιά. Φίλτρο έχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aφιλτρο μόνο,επισης ξεχασα να το πω ειναι πιο μικρο στο μηκος και το παχος για αυτο εχουν και βαρια γευση. Βγαλανε και εκδοση με φίλτρο,αλλα την σταματησαν στα 80ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή είναι κάτι σαν πρώτο slim; Βγαίνουν σε συρταρωτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΔΩ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:http://www.mysmokingshop.co.uk/index2.php?mod=category&man=131&cat=79 .ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα Woodbine τα βρήκα ονλαιν για οκτώ λίρες το πακέτο. Λυπάμαι αλλα πανάκριβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή