ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Τα νέα πακέτα τσιγάρων, που ήδη κυκλοφορούν αλλά ακόμη δεν έχουν αντικαταστήσει πλήρως τα παλιά, δεν αναγράφουν πια τις περιεκτικότητες σε πίσσα και νικοτίνη. Το ιστολόγιο καλεί τους αναγνώστες να μας ενημερώσουν για τις περιεκτικότητες όποιας μάρκας γνωρίζουν, με σχόλιο στην οικεία ανάρτηση. Η σημαντική αυτή πληροφορία θα ενσωματωθεί στο κυρίως κείμενο της ανάρτησης.

Ευχαριστούμε.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Bali Golden Shag

 Απο τον φιλο του blog Μπαμπη,ελαβα την παρακατω καπνοκριτικη.Την αναδημοσιευω:





  Mου ηρθε απο ισπανια στην συσκευασια των 40g με ανανεωμενο πακετο κατακοκινο, με περιτυλιγμα εσωτερικα γλυστερο, να επανερχεται ο καπνος χωρις κοπο στο εσωτερικο του και εξωτερικα οσο καπνο και να εχεις κανει, να επανερχεται χωρις να τσαλακωνει σαν να τον ανοιξες προσφατα. Στην τιμη 7.30ευρω χωρις μεταφορικα. και προφανως ειναι ο golden shag με καπνο απο kentaky usa, virginia κα και ανατολιτικα..Ειναι πιο υγρος, οχι τοσο ξερος οπως ο pueblo. Τον εκανα με χαρτακια raw οικολογικα και γεμισα αμεσως μια πανδαισια γλυκων γευσεων. Την πρωτη φορα εκανα 2 απανωτα τσιγαρα και ενιωσα γεματος τουλαχιστον για μιαμιση ωρα.χωρις να τσιμπαει στον λαιμο.Η αλλη παρατηρηση μου ειναι οτι μια χαρα και ο pueblo αλλα χρονια μαθημενος στο Prince το παλιο, ο bali shag μου ταιριαξε πολυ καλυτερα απο τον pueblo ιδιαιτερα πινοντας καφε..Τον δοκιμασα και με ποτο και  ελιες που σου αφηνουν εντονη γευση. Για μενα απλα τελειος ειναι που λεμε καπνος για πολλα τσιγαρα.μακαρι να τον ειχαμε και στην ελλαδα.

18 σχόλια:

  1. Μια και ανέφερες μεταφορικά,το παρήγγειλες ηλεκτρονικά ή το ΄φερε φίλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομιζω ο φιλος τα παρηγγειλε απο το e-tobaccos σαιτ αξιοπιστο μεν,αλλα με υπερκοστολογηση δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πετρο υπερκοστολογημενος για ισπανια ισως αλλα για ελλαδα αν ερχοταν θα ειχε 12 ευρω τα 40 γραμαρια σιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια καλησπερα.Ποιο ή ποια site προτεινεται για αγορα καπνου και τσιγαρων.Η ποιοτητα και η τιμη στην Ελλαδα πλεον μας οδηγει αλλου.Sorry για το offtopic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εννοείς αγορές από το εξωτερικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν υπαρχει κατι και απο Ελλαδα ευπροσδεκτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην Ελλάδα μπορείς να παίρνεις φθηνότερα από την πηγή, αλλά πρέπει να αγοράσεις ποσότητες. Το tobaccoonline έχει μεγάλη ποικιλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ είχα καπνίσει πριν από δυο περίπου χρόνια τον ιταλικό golden shag με την παλιά συσκευασία. Όντως μιλάμε για τσιγάρο μοναδικό. Μου κάνει εντύπωση που προσθέσανε και καπνά κεντακυ μέσα (εκτός αν ο ισπανικός τα είχε και πριν). Ο ιταλικός που είχα δοκιμάσει εγώ ήταν χαρμάνι βιρτζίνια - ανατολίτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Μαύρο Ρόδο εννοείς κατευθείαν από το εργοστάσιο, έτσι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φιλε πετρο εχω τρελαθει συνηθισα τον bali shag δεν μπορω να κανω αλλο καπνο εβρισκα απο ισπανικο σαιτ μου εστελνε απλα αυτην την φορα με γραψανε εχει περασει 1 μηνας.η αλλη παρατηρηση μου ειναι οτι ενω εχουμε πανω απο 6 καπνους για πιπα νομιμα στην ελλαδα (clan borkum rift captain black κ.α)της skadinavian tobaco) και δεν υπαρχει ο bali shag.μπηκα σε γερμανικο σαιτ που ειχες πει δεν εχει bali shag μονο crossroad βρηκα της ιδιας εταιριας και δεν ξερω αν ειναι καλος.κυπρο υπαρχει μηπως?να ρωτησω κατι γνωστους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τελικα απο το ισπανικο σαιτ στην 4η παραγγελια μου μαλον μου φαγανε τα λεφτα πανε 2 μηνες πςριπου να μου στειλουν βαλι σαγκ.το θεμα ειναι οτι επρηξα 1 φιλο μου που πηγαινειιταλια με νταλικα και τελικα το παλικαρι μου βρηκε σε ταμπακερια τον βαλι σαγκ.ομως δεν ειναι στην ιδια συσκευασια ωπως ποιο πανω ειναι η παλια που γραφει γκολντεν σαγκ και δεν ειναιτης σκαντιναβιαν τομπακο αλλα ορλικ.το μυαλο μου παει οτι μαλον στην ταμπακερια του εχουν μεινει απο παλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κανε μια βολτα απο το ταχυδρομειο,το πιθανοτερο ειναι να μην σου εστειλαν ειδοποιητηριο.Επισης στειλε mail στους Ισπανους.Ότι στελνεται ειναι συστημενο και ξερουν ανα πασα στιγμη που βρησκεται το δεμα.Τελος αν δεις ότι δεν υπαρχει θεμα,ενημερωσε την τραπεζα σου για να υπαρκει διαδικασια επιστροφης χρηματων.Ο καταναλωτης δεν απροστατευτος ουτε σε αγορες απο το Internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρο αυτή η διαδικασία μέσω PayBal εφαρμόζεται σε τέτοιες περιπτώσεις;

      Διαγραφή
    2. Λεπτομεριες δεν γνωριζω,απλ διαβασα περιπτωσεις που τους επιστραφηκαν τα χρηματα.

      Διαγραφή
  13. παρακολουθω εδω και πολυ καιρο την δουλεια των παιδιων (πετροσ μποεμ μαυρο ροδο και του παντ)και μιλησα στην παρεα μου λεγοντας οτι εχουν καπνισει χαριτολογωντας μεχρι και ριγανη.βαζοντας τους στο κλιμα για την δουλκεα που εχουν κανει και τον χρονο που ξοδευουν για εμας.στην κυριολεξια τους εχω τρελανει στην προσπαθεια μου να καταληξω καπου εχοντας καπνισει απο μενα american spirit pueblo manitou kai bali shag rounded virginia την νεα εκδοχη του golden shag.οι αποψεις για τουσ 3 πρωτους ηταν ασχημες μιας και ηταν πολυ ξεροι για αυτους κατονομαζοντας τους πριονιδι και μονο στον bali shag με ικανοποιητικα επιπεδα υγρασιας και γευσης ειχαν να λενε και μαλον συμφωνω μαζι τους.εγω παντως θα πω κατι που ελεγε ο παππους μου οτι το καλυτερο κρασι ειναι αυτο που σου αρεσει εσενα.σας ευχαριστω και θα συνεχισω να σας παρακολουθω αφου απο σας εμαθα οτι υπαρχουν και αλλοι καπνοι αξιολογοι. Υ.γ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ BALI SHAG ROUNDED VIRGINIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλημερα σας
    παιδια μια ερωτηση που μπορω να βρω τον παραπανω καπνο
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλημερα σας
    παιδια μια ερωτηση που μπορω να βρω τον παραπανω καπνο
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή