ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Τα νέα πακέτα τσιγάρων, που ήδη κυκλοφορούν αλλά ακόμη δεν έχουν αντικαταστήσει πλήρως τα παλιά, δεν αναγράφουν πια τις περιεκτικότητες σε πίσσα και νικοτίνη. Το ιστολόγιο καλεί τους αναγνώστες να μας ενημερώσουν για τις περιεκτικότητες όποιας μάρκας γνωρίζουν, με σχόλιο στην οικεία ανάρτηση. Η σημαντική αυτή πληροφορία θα ενσωματωθεί στο κυρίως κείμενο της ανάρτησης.

Ευχαριστούμε.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Marlboro Bright Leaf


 Σημερα παρουσιαζουμε το Marlboro Bright Leaf ενα τσιγαρο που κυκλοφορησε και σχεδιαστηκε μονο για την Αγγλικη αγορα πριν δυο χρονια.Ως γνωστων οι Βρετανοι προτιμουν τα τσιγαρα που ειναι κατασκευασμενα με σκετα Βιρτζινια καπνα και οχι τα American Blend που ειναι καθιερωμενα στην υπολοιπη Ευρωπη και τις ΗΠΑ. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα το Marlboro να μην εχει το τεραστιο μεριδιο αγορας που πιανει στις αλλες χωρες.
   Η Philip Morris φυσικα θα επρεπε με καποιο τροπο να βρει λυση στο προβλημα. Ετσι γεννηθηκε το Bright Leaf, ενα τσιγαρο που κρατησε το ιστορικο brand name, αλλα κατασκευάστηκε σε εθνικη βαση πανω στα γουστα των Αγγλων καπνιστων,ειναι δηλαδη ενα χαρμανι Virginia.Επισης κοστολογηθηκε στην μεσαια οικονομικη κατηγορια και οχι στην  υψηλη οπως ο κλασσικος συγγενης του. To πακετο ειναι κατα την γνωμη μου κακογουστο,το ιδιο με το Marlboro Wides που κυκλοφορησε στην Ελληνικη αγορα και γρηγορα καταργηθηκε, σε μαυρη αποχρωση. Νικοτινη 0,9 και Πισσα 10. Σαν τσιγαρο παντως ειναι απολαυστικο,χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο,τα καπνα του ειναι πιπερατα και αντισταθμιζουν την ελλειψη Burley και ανατολικων καπνων.Το φιλτρο επισης τραβαει πολυ καλα,ενω δυστυχως υπαρχει το σπαστικο διπλο χαρτακι στο τελος,που στην ουσια περιοριζει το μεγεθος του και το τσιγαρο καιγεται αρκετα γρηγορα. Κυκλοφορει και σε Light εκδοχη
  Συμπαθητικο,αξιζει ενα 6,5 στα 10

14 σχόλια:

  1. Αυτό το wides Πέτρο πρέπει να το ξανακυκλοφόρησαν ως συλλεκτικό πρόσφατα μαζί με το μεταλλικό, δεν το αναζήτησα μιας και ποτέ δεν μου κίνησε το ένδιαφερον.

    Παιδιά ο NAS μοιάζει τρομερά με το Silk Cut αν του κόψεις το φίλτρο, ίδιο βάρος σαν να καπνίζεις και τα δύο άφιλτρα, σχεδόν ίδια γεύση. Μάλλον έχουν παρόμοιες (ή ίδιες) ποικιλίες, τελικά το φίλτρο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο κακός δεν του έδινα ιδιαίτερη σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ WIDES ΑΞΙΖΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.MARLBORO ΜΕ ΠΙΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ "ΣΠΑΣΜΕΝΟ" ΜΕ ΚΑΠΝΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ,ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΡΚΕΤΑ,ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ.ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ Ο ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΣ "ΤΣΙΓΑΡΟΒΗΧΑΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υποτίθεται πως αυτό το τσιγάρο θα είχε καλύτερη γεύση γιατί ο καπνός θα θερμαινόταν καλύτερα λόγω του σχεδιασμού του, αλλά στην ουσία αυτό ακριβώς ήταν ένα πικάντικο american blend που προσωπικά δεν με ενθουσίασε καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδες μου φερανε τις προαλλες κατι καμελακια blue limited edition απο Βουλγαρια και το τσιγαρο μου φανηκε θεϊκο μπορω να πω εξισου καλο με το παλιο΄καλο καμελ που χαμε μεχρι το '02.Γλυκοπιοτο και σχετικα βαρυ.Ξερουμε κατι παραπανω μηηηηπως υπαρχει καμια περιπτωση να το πετυχουμε και εδω περα?(απο Θεσ/κη ειμαι εγω.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπα δυσκολα. Το εχω ακουσει και εγω πως το βουλγαρικο Camel ειναι καλυτερο,αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια. Αυτο που ξερω ειναι πως στην Βουλγαρια το Camel εισαγεται οχι απο την Γερμανια οπως στην Ελλαδα,αλλα απο την Ρουμανια,οποτε πιθανον να εχει διαφορετικο χαρμανι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι αλλά έχει και καπνά Ρουμανίας, κάπως οξύμωρο μου φαίνεται να είναι καλό, μάλλον έχει απλώς μία καλή παρτίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καινούριος καπνός στην αγορά stuyvensant 20gr σε τιμή 3,2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πετρο καλημερα θα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου για smokers-mania και αμα εχεις καμια παρομοια ακρη για μπασμα.Σε ευχαριστω εκ των προτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν τους γνωριζω τους ανθρωπους,ουτε ξερω τι καπνω πουλανε. Ακρες για μπασμα βρισκονται ευκολα,ειδικα η Θρακη ειναι γεματη.Επειδη τον τελευταιο χρονο η καπνοκαλλιεργεια ξαναπηρε τα πανω της, ειναι σχετικα ευκολο να βρεις καπνο.Θα σου προτεινα να ψαχτεις για Virginia μια και καπνιζεται ευκολοτερα σκετο. Το αλλο ευχαριστο ειναι πως μαλλον θα δοθει στους καπνοπαραγωγους η ευκαιρια να πουλανε το προιον τους σε μαγαζια γεωργικων προιοντων σε συσκευασιες του μισού κιλου.Οποτε το βλεπω να ανοιγει η αγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Gus όντως μπασμά αν ψαχτείς λίγο βρίσκεις, αν είσαι Αθηναίος ξέρω ένα μαγαζί στο Παγκράτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρουσίαση γυναικείων τσιγάρων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το Marlboro bright leaf υπάρχει στην Ελλάδα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή