ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Τα νέα πακέτα τσιγάρων, που ήδη κυκλοφορούν αλλά ακόμη δεν έχουν αντικαταστήσει πλήρως τα παλιά, δεν αναγράφουν πια τις περιεκτικότητες σε πίσσα και νικοτίνη. Το ιστολόγιο καλεί τους αναγνώστες να μας ενημερώσουν για τις περιεκτικότητες όποιας μάρκας γνωρίζουν, με σχόλιο στην οικεία ανάρτηση. Η σημαντική αυτή πληροφορία θα ενσωματωθεί στο κυρίως κείμενο της ανάρτησης.

Ευχαριστούμε.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Classic Papastratos


 Eνα πολυ συμπαθητικο τσιγαρο,με ιστορια τριαντα περιπου χρόνων,το αλλωτε Classic Lights του Παπαστρατου,με οχι αδικα, σταθερα καλες πωλησεις. Το τσιγαρο αυτο ήταν μια προσπαθεια για ενα ημιανατολικο χαρμανι στην Light κατηγορια. Το αποτελεσμα καθολου κακο,αφου εχουμε ενα τσιγαρο της μεσαιας οικονομικης κλασης,ανταξιο των τσιγαρων της υψηλης οικονομικης κλασης. Γευση ουδετερη,απαλη και πιπερατη αλλα οχι ιδιαιτερα πλουσια,χωρις το καψιμο ή τον πονολαιμο των φθηνων τσιγαρων,,το Classic ξεχωριζει ως ενα value for money τσιγαρο της αγορας. Απλοικο σχεδον αδειο πακετο. οι παλιοι καπνιστες θα θυμουνται πως στη δεξια πλευρα κατω, ειχε το σημα του Ασσου.
   Αν ισχυουν αυτα που δημοσιευει η Φιλιπ Μορρις για τα τσιγαρα της,ειναι μια μαρκα με ελαχιστα προσθετα,κατι που προσμετρατε στα θετικα.
 Το Classic Papastratos ειναι European Blend(Virginia-ανατολικα),αν αληθευουν τα στοιχεια που βρηκα σε μια εργασια στο διαδυκτιο για την καπνοβιομηχανια Παπαστρατος και τα σηματα της.Κυκλοφορει σε δυο ακομα ελαφρυτερες American Blend εκδοχες,το γαλαζιο(ultra) και το χρυσο(ultra 1),απο τις οποιες καπνισα μονο το γαλαζιο στην τρακα.Αυτο που μου εκανε εντυπωση,ηταν η αρκετα γεματη γευση για ενα τσιγαρο στα 3mg,παντως δεν μπορω να εχω σοβαρη αποψη για τα δυο απαλοτερα αδερφακια του Classic Lights και δεν νομιζω να αποκτησω,αφου δεν ενδιαφερομαι για τοσο ελαφρια τσιγαρα.

Βαθμολογια 7 στα 10

42 σχόλια:

  1. Καλησπερεs , Ποια τα ανατολικα του γνωριζουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυσκολο να το μαθουμε,ειδικα απο μια πολυ φειδωλη εταιρεια σαν την Φιλιπ Μορρις. Παντως σε ενα πινακα με τις εισαγωγες και τις εξαγωγες της χωρας μας, που εβλεπα προσφατα, μου εκανε εντυπωση πως στον τομεα του καπνου τα τελευταια 3-4 χρονια εισαγουμε τεραστιες ποσοτητες ανατολικων απο την Βουλγαρια,τυπου καμπα-κουλακ. Παλι καλα που γιναμε Ευρωπη και τρωμε με χρυσα κουταλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΡΑΚΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ KAI ΣΤΟ PAPASTRATOS SPECIAL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν εισαι σε φαση πειραματισμου,παρε ενα πακετο. Ειναι ωραιο τσιγαρο,μονο που παραειναι ευκολοκαπνιστο και πιθανον να καπνισεις παραπανω απο τα standar σου. Papastratos Special,εννοεις το 25αρι? Το ειχα καπνισει την δεκαετια του 90 μια φορα. Το μονο που θυμαμαι ειναι πως ειχα σκεφτει οτι αν το βγαζανε και σε βαρια εκδοχη,θα ηταν καλο τσιγαρο.Αν δεν απατομαι οι αναλογιες του ειναι 4 και 0,4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ PAPASTRATOS SPECIAL BROWN 25AΡΙ ΕΝΝΟΩ ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ. TO KAΠNIZA ΓIA KANENA TΡIMHNO ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2003.ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ SMOOTH VIRGINIA ΕΥΓΕΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΕΦΕΡΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ SILK CUT MΩΒ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ PAPASTRATOS CLASSIC ΜΩΒ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλό τσιγαράκι, πραγματικό value for money...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TO ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΠΑΛΙ.ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΤΣΙΓΑΡΟ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ EUROPEAN BLEND.AN EΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΡΟΥΦΗΞΙΑΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΙΝΑ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΑ ΓΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑSSOS ΜΑΛΑΚΟ ΣΕ LIGHT ΕΚΔΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΜΕ ΚΑΠΩΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ASSOS ΜΑΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομιζω πως σε ποιοτητα ισως να ειναι λιγο πιο πανω απο τον Ασσο μαλακο. Παντως δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα Lights των 4 Ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλημέρες
    θα συμφωνήσω και εγώ με τον παναγιώτη , ένας ελαφρύς άσσος μαλακό .Το συγκεκριμένο τσιγαράκι σ'αφήνει χαρμάνι εκεί που τραβάς την τζούρα και για λίιιιγο αισθάνεσαι αυτό το πιπεράτο στη γεύση του , ε αυτό ήταν δεν έχει άλλο , σ'αφήνει στη μέση ,κατά την άποψη μου είναι "άδειο" το εν λόγω τσιγάρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αυτο το τσιγαρο το βρισκεις ευκολα στην αγορα?οι περιεκτικοτητα του κλασσικου ποσο ειναι?ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα το βρεις παντου,ειναι τσιγαρο με δυνατες πωλησεις. 0,6 και 7 οι αναλογιες, αλλα εχει ψιλογεματη γευση. Το καπνιζω μονιμα εδω και 3 εβδομαδες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γενικα παπαστραπο κανουν ολοι οι φιλοι μου αλλα δεν εχω παρατηρησει το κλασσικο.ο παπαστρατος ειναι η εταιρεια που εχει και τον ασσο?αν ειναι σαν το μαλακο τοτε σιγουρα πρεπει να ειναι καλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kano asso malako edw kai arketo kairo
    exete na mou protinete tpt allo aksiologo kai ftino?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν νομιζω να υπαρχει κατι αξιοπρεπεστερο του Classic και των Ασσων στις μεσαιες και φτηνες κατηγοριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. υπάρχει ,,,,,,,το καινουργιο west black plus 2,80 απαλο και γεματο καπνισμα ιδιαιτερη γευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πάρχει ,,,,,,,το καινουργιο west black plus 2,80 απαλο και γεματο καπνισμα ιδιαιτερη γευση.
    6 Ιουλίου 2011 12:03 π.μ.

    Βρε παιδια,Πέτρο-ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ-τόχει καπνίσει κανείς αυτό το Τσιγάρο;;;; Ακούγονται πολύ καλά σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πάρχει ,,,,,,,το καινουργιο west black plus 2,80 απαλο και γεματο καπνισμα ιδιαιτερη γευση.
    6 Ιουλίου 2011 12:03 π.μ.

    Βρε παιδια,Πέτρο-ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ-τόχει καπνίσει κανείς αυτό το Τσιγάρο;;;; Ακούγονται πολύ καλά σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το δοκίμασα το west μαύρο, αρκετά καλό τσιγάρο για την τιμή του. Αν το έχει δοκιμάσει και κάποιος άλλος ας γράψει την άποψη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. WEST BLACK - Κουραστικη (αναγουλιάρα-στο μισό πακέτο)γευση , ισως λογω φιλτρου άνθρακα,πιο νόστιμο τσιγάρο το WINSTON RED (πέτυχα ένα στην τράκα) ,τα καψίματα στο λαιμο όντως πλεον δεν υπαρχουν , μου θύμιζει το παλιό καλό χαρμάνι της αρ τζι ρεϊνολτζ(προφανως το έχουν βελτιωσει) παράδοξο πάντως μιάς και το πριμιουμ τσιγάρο της τζι τι άι που είναι το κάμελ δεν αξίζει ουτε 3 γιούρος (γεύση και άρωμα παστουρμά),θεωρώ λοιπόν οτι το εν λόγω τσί ειναι κάτι παραπάνω απο ενα απλο βάλιου 4 μανεϊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καπνιζω το δευτερο πακετο Winston μαλακο,πηρα και αυτο με τα 24 τσιγαρα που κανει 3,50. Η θετικη γνωμη μου δεν αλλαξε.Ειναι σχεδον παρομοιο με τα τσιγαρα των 4 ευρω. Να πω πως ειμαι ενας τυπος που καπνιζα ενα τσιγαρο Winston ακομα και το ελαφρυτερο και με επιανε πονολαιμος. Και εμενα μου θυμιζει πολυ το παλιο της Ρευνολτς,οπως το θυμαμαι πριν καμια δεκαετια.Οτι αναβαθμισανε ειναι σιγουρο.Πιθανολογω πως φοβηθηκαν την πτωση των πωλησεων,απο την αυξηση των τιμων αλλα και απο το πολλα φθηνοτερα τσιγαρα που βγηκαν στην αγορα, μια και το συγκεκρημενο ειναι το Νο1 τσιγαρο της εταιρειας στην Ελλαδα. Στο Καμελ δεν γνωριζω αν εκαναν κατι, ετσι και αλλιως στην Ελλαδα πλεον πουλαει ελαχιστα και δεν δειχνουν να ενδιαφερονται για αυτο. Αν πετυχω κανενα με Καμελ,θα του κανω τρακα, παντως να πεταξω 4 ευρω για την δοκιμη κολλαω. Προς το παρoν καπνιζουμε Winston,παρεα με 2-3 τσιγαρα Excellence για τον πρωινο καφε.Τρελη μιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το camel δεν το βλέπω να βγάζω πολύ καιρό ακόμη είναι μέχρι να ξεχαστεί εντελώς το σήμα είδη πολλά περίπτερα δεν το έχουν. 4 ευρώ και ποιότητα για 2,80.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. παιδια ποιοα ειναι η τιμη τουclasic papastratos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. παντως το γουεστ μπλακ το δοκιμασα..δε τσιμπαει στο λαιμο,εχει ουδετερη γευση,θυμιζει ελαχιστα ανατολιτικα καπνα,δεν θα το ελεγα ομως τσιγαρο-ποτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καπνιζω Classic Lights 11 χρονια τωρα.

    Στα θετικα:
    Αριστη γευση για τα γουστα μου
    Χωρις πονολαιμους κλπ
    Σαν αισθηση ειναι βαρυ τσιγαρο, ενω εχει αναλογια lights!
    Ok τιμη

    Στα αρνητικα:
    Το τσιγαρο καιγεται γρηγορα, και ειδικα αν εχεις ωρα να καπνισεις, ενα τσιγαρο δεν φτανει!
    Επισης η καφτρα ειναι σχετικα επιρρεπης στο να φυγει, τιναζοντας απλα τη σταχτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. nikos n η τιμή του classic αυτή τη στιγμή είναι στα €3,20.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το τσιγάρο αυτό με έκανε να σταματήσω εδώ και μια βδομάδα τα -όσο πηγαιναν και χειρότερα- dunhill μπλε. Στα τελευταία 5 πακέτα, το τσιγάρο έσβηνε μόνο του στην μέση, ενώ εδω και κάμποσο καιρό το χαρμάνι τους είχε χαλάσει και ενώ τα κάπνιζα από όταν είχαν ακόμα το θαλασσί χρώμα, τώρα τέλος. Ύστερα από αρκετούς πειραματισμόυς είδα ότι τα classic (αν και λίγο πιο βαριά_, φέρνουν πιο πολύ στο παλιό καλό dunhill light.

    ΤΑ ΝΕΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ.
    Σήμερα που πήγα να πάρω το πακετάκι η περιπτερατζού που είπε ότι θα τα καταργήσουν (!!!), για να προωθήσουν τα Philip Morris.
    ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ;;;

    Πέτρο ψάξε το θέμα εσύ που έχεις τα... καπνοκονέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν το γνωριζω,αλλα θα το ψαξω. Δεν μου φαινεται καθολου απιθανο,να σταματησουν την παραγωγη ενος ακομα Ελληνικου τσιγαρου με καλες πωλησεις,μετα το old navy.Aυτο που με ανησυχει περισσοτερο,ειναι πως η Φιλιπ Μορρις φαινεται να εχει διαθεση σιγα σιγα να εγκαταλειψει την Ελλαδα,για αυτο σιγα-σιγα ξεφορτωνεται τα σηματα που κληρονομησε απο την Παπαστρατος.Ειδη το εργοστασιο κατεργασιας καπνου στο Αγρινιο εβαλε λουκετο. Το συγκεκριμενο επεξεργαζοτανε burley απο το εξωτερικο και τα διαθεται κατα 60% στα εργοστασια της Μορρις στην Ευρωπη και κατα 40% στην Ελλαδα. Τωρα μεταφερανε την γραμμη στην Ολλανδια,με το αιτιολογικο πως η Φιλιπ Μορρις θελει να περιορισει τις σχεσεις του με την Ελλαδα, αφου το κρατος τους χρωσταει πολλα εκατομυρια Ευρω,απο επιστροφες φορων τα οποια δεν αποδιδει. Προσωπικα,δεν τους κατηγορω καθολου,αν θελουν να φυγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το ότι θα χαθεί ένα ακόμα σήμα, δεν μου λέει κάτι. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η κρίση έχει χτυπήσει τα καπνά για τα καλά, με αποτέλεσμα χιλιάδες οικογένειες να μένουν στο δρόμο.
    Από κει και πέρα, τα πράγματα οσον 'αφορά το τσιγαρό γενικότερα είναι άσχημα. Πάνε οι εποχές που υπήρχαν τσιγάρα ανάλογα με το γούστο σου για να επιλέξεις. Η αγορά εχει συρρικνωθεί τόσο που οι αξιόλογες επιλογές είναι είναι λίγες.Όλα σχεδόν είναι "πριονίδια".

    Σε dunhill μπλε δεν ξανακυλάω, karelia blue έχουν "και αυτά" χαλάσει, κάνοντας έναν λαιμό χάλια, karelia κασετινα lights ενώ είναι ποιοτικά για κάποιον λόγο δεν είναι για "μόνιμο"...
    Ζορικά τα πράγματα αν ισχύσει το "λουκέτο" στα papastratos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προσωπικά! Ας πάνε στο δ...ιάστημα. Μπας και μείνει και κανένα τσιγάρο εκτός από το marlboro, εδώ κατέστρεψαν το μόνο πολυτελές τσιγάρο που είχαν στην ελληνική αγορά το Σαντέ φίλτρο και το Old Navy 25 που ήταν σίγουρα μέσα στα πρώτα 3 σήματα σε πωλήσεις στην Ελλάδα, στο Παπαστράτος lights θα κωλόσουνε. Η philip morris νοιάζεται μόνο για το marlboro και αν δει ότι και το philip morris ανεβαίνει πολύ, θα το συγχωνεύσει με το marlboro ανακατεύοντας το σε κάποια νέα εκδοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στην χρυσή κασετίνα του καρέλια έχω βρει μπόλικα σκουπιδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τέλος εποχής λοιπόν για ένα πολύ όμορφο τσιγάρο.
    Αντικαταστάθηκε όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες απο το Philip Morris (μπλε χρώματος).
    Από 3.20 πλέον είναι στα 3.00 ευρώ.

    Φυσικά δεν άλλαξε μόνο το σήμα αλλά και το χαρμάνι. Ενώ η τιμές είναι ίδιες, το νέο τσιγάρο είναι πιο "πικρό" και πιο "κουραστικό". Δεν ξέρω αν θα το συνεχείσω. Εχώ βαρεθεί τους πειραματισμούς και να ψάχνω κάτι για να με καλύψει.

    To νέο πακέτο στα παρακάτω links.
    http://img3.imageshack.us/img3/7138/newpap.jpg

    http://img834.imageshack.us/img834/7024/newpap2.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παει και αυτο. Να δω τον παραδοσιακο Ασσο με ποιο σημα θα τον συγχωνευσουν. Παντως για να πω και την αληθεια, το Φιλιπ Μορρις μου αρεσει αρκετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τον Άσσο τον έχουν συγχωνεύσει με το Bond Street στο εξωτερικό. Εδώ δεν νομίζω να κάνουν μία τόσο γελοία κίνηση. Το papastraots lights βρισκόταν πλέον σε πλήρη παρακμή με την αλλαγή του ονόματος σε ένα ήδη γνωστό και καθιερωμένο ίσως να ανέβουν οι πωλήσεις. Είναι και το καινούργιο Philip Morris european blend;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μπα εδω πανω το Classic Papastratos ηταν χαλαρα μεσα στα 10 πρωτα σηματα,σε αντιθεση με το Φιλιπ Μορρις που δεν τραβαει καθολου. Το Φιλιπ μαλλον ειναι αμερικανικο χαρμανι. Παντως το θεωρω πολυ καλο τσιγαρο για τα λεφτα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αθήνα πάλι το αντίθετο μόνο τα ξένα κινούνται πλέον, παραδοσιακά τσιγάρα πια μόνο κάτι γέροι καπνίζουν, αλλά φυσικά εδώ είναι όλοι Ευρωπαίοι τρομάρα τους, τα δικά μας δεν είναι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Παιδιά εγώ το σήμα το βλέπω κανονικά στα περίπτερα!Είναι σίγουρο ότι το σταμάτησαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Και εγώ το βλέπω που και που αλλά είναι παλιά πακέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΤΗΚΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΗΣΜΟ LM ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΟΠΙΙΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ.ΚΑΘΩΣ ΜΟΥ ΕΓΙΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ Ο ΔΙΑΓΩΝΗΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΚΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Βρήκα Papastratos American Blend, 25άρι πακέτο με τιμή 3,10.
    http://www.zigsam.at/l05/Papastratos4mg-25GR2010.htm. Στο site αναφέρει ότι η τιμή τους το 2010 ήταν 4 ευρώ...παίζει να επανακυκλοφόρησαν; Πάντως το πακέτο καπνίζεται ευχάριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι 1000% παλιο πακετο,μαλλον του 08. Με την τωρινη φορολογια δεν μπορει 25αρι να πωληται κατω απο 4 Ευρω

      Διαγραφή
  40. Και τι δεν θα εδινα να εχω παλι στα χερια μου ενα πακετο απο αυτο το τσιγαρο! οπως εχει προαναφερθει: "αφου εχουμε ενα τσιγαρο της μεσαιας οικονομικης κλασης,ανταξιο των τσιγαρων της υψηλης οικονομικης κλασης. Γευση ουδετερη,απαλη και πιπερατη αλλα οχι ιδιαιτερα πλουσια,χωρις το καψιμο ή τον πονολαιμο των φθηνων τσιγαρων"! με καλυπτε παρα πολυ και ηταν το μοναδικο που προτιμουσα απο εργοστασιακα, καθοτι ειμαι λατρης του στριφτου..πιστευετε θα υπαρχει καποιο αποθεμα η καπου ενα πακετο classic μωβ στην Αθηνα ???!

    ΑπάντησηΔιαγραφή