ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Τα νέα πακέτα τσιγάρων, που ήδη κυκλοφορούν αλλά ακόμη δεν έχουν αντικαταστήσει πλήρως τα παλιά, δεν αναγράφουν πια τις περιεκτικότητες σε πίσσα και νικοτίνη. Το ιστολόγιο καλεί τους αναγνώστες να μας ενημερώσουν για τις περιεκτικότητες όποιας μάρκας γνωρίζουν, με σχόλιο στην οικεία ανάρτηση. Η σημαντική αυτή πληροφορία θα ενσωματωθεί στο κυρίως κείμενο της ανάρτησης.

Ευχαριστούμε.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

MG GOLD

 Ειχαμε κανει αναφορα στην μικροτερη καπνοβιομηχανια της χωρας μας,την Γεωργιαδης και πιστευα πως η επομενη φορα που θα ξανασχολουμουνα θα ηταν οταν θα επεφταν οι τιτλοι τελους της.Ειδικα μετα την τοποθετηση του ουσιαστικα μοναδικου τσιγαρου της,του 22,στην τιμη των 3,50 απο τα 2 Ευρω,την οποια εξελαβα ως κινηση "παραδοσης".
  Να που η Ελληνικη καπνοβιομηχανια της Θηβας μας εξεπληξε ευχαριστα και προσπαθει να ξαναβρει μια θεση στον ήλιο,με ενα νεο προιον το MG Gold,το οποιο μαλιστα καταφερε να εχει μια αρκετα καλη διανομη,ωστε να ειναι ευκολα προσβασιμο στον Ελληνα καπνιστη.Προσωπικα το βρηκα ανετα,στο πρωτο μικρο ψιλικατζιδικο που το ζητησα,αν και οπως μου ειπε η ιδιοκτητρια ειμαι ο πρωτος που το αγοραζω. Εξυπνη η κινηση της Γεωργιαδης να δωσει υψηλοτατο ποσοστο κερδους στον περιπτερα,ετσι ωστε να μπει στην διαδικασια να το προωθησει.
   Καλουτσικο πακετο,ελαφρως ρετρο,αλλα καλαισθητο στα προτυπα του 22,χρυσο δακτυλιδι πριν το φιλτρο που παραπεμπει στο παλιο Rothmans International. Αναλογιες περιεργες : 0,6 νικοτινη και 10 πισσα. Τιμη,μολις 2,60 υποθετω με την τελευταια αυξηση μαζι. Χαρμανι American Blend,ενω για καποιο λογο η βιομηχανια επελεξε το Made in EU,απο το περηφανο Made in Greece,πραγμα που πρεπει μαλλον να αναθεωρησει αν φτιαχνει το προιον στην Ελλαδα.
   Ειχα αρνητικη προδιαθεση,κρινοντας απο τα αλλα προιοντα της εταιριας καθως και του αθλιοτατου ΜG 25 που ειχα δοκιμασει παλαιοτερα,αλλα και λογο της αποστροφης μου προς τα φθηνα τσιγαρα,περα των παραδοσιακων ανατολικων. Μπηκα στην διαδικασια να το δοκιμασω,περισσοτερο γιατι θελησα να στηριξω τον παραγωγο με την αγορα ενος πακετου,αλλα και γιατι ηθελα να κανω ενα αφιερωμα σε αυτο το τσιγαρο,αν και γενικα δεν ασχολουμαι με φθηνα,περα αυτων που εχουν καποια ιστορια. Λοιπον με δυο κουβεντες: το MG Gold καπνιζεται! Ηταν καλυτερο(ή λιγοτερο κακο) απο οτι περιμενα και  καλυτερο των τσιγαρων τυπου LM,Pall Mall,Next κ.λ.π. Η γευση μου θυμισε πολυ American Blend του Κερανη,ενω κινηται καπου ενδιαμεσα στο Full Flavor και το Light τσιγαρο. Αφηνει ενα μικρο καψιμο στον λαιμο,πραγμα αναμενομενο αφου δεν ειναι ουτε George Karelias Excellence,ουτε Dunhill,ουτε Davidoff. Για τον σκοπο και την τιμη που βγηκε,νομιζω πως το παλευει και δικαιουται μια θεση στην αγορα.
   Ελπιζω το MG GOLD να ξαναβαλει την καπνοβιομηχανια Γεωργιαδη στο παιχνιδι και αργοτερα να δουμε και ενα Premium τσιγαρο απο αυτην. Καθε αρχη και δυσκολη.

31 σχόλια:

  1. to MG 25 ti timi exi twra?....8a to dokimasw kai to mg gold 2,60 akoma kai metrio lei polla,pantws genikotera o gewrgiadis exi mia paradosis ta elafria tsigara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ MG GOLD.KI ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ.ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΟΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ,10 MG,0,6 MG,10 MG, EINAI ENA SΜΟΟΤΗ AMERICAN BLEND.MOY ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ROTHMANS KING SIZE-ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ-ΚΑΙ ΤΟ ROYALS KING SIZE TO ΣHMEΡINO AΛΛA ΠΡΟΣ TO KAΛYTEΡO.ΣΤΑ ΣΥΝ ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΠΙΣΤΟΜΙΟ ΣΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ(ROTHMANS,DUNHILL)
    AΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΤΕΙ.ΦΙΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΚΑΠΝΙΣΤΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟ,ΟΜΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ.ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάπου έγραψα στο μπλογκ οτι το συγκεκριμένο σήμα βρίσκεται, αρκεί κανείς να το αναζητήσει. Προσωπικά πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να το αγοράσει και εν τελει να το καθιερωσει. Πιθανον να μην ειναι το καλυτερο τσιγαρο που υπαρχει, αλλα σιγουρα αξιζει να το στηριξει κανεις σε αντιθεση με κατι L&M ή παρόμοια ''φτηνά'' τσιγάρα. Η τιμή του άλλωστε είναι πέρα απο κάθε αμφιβολία ανταγωνιστική και συμφέρουσα για τον καθένα. νομίζω πως δεν πρέπει να κολλάμε σε λεπτομέρειες και να μην στηρίζουμε ενα τέτοιο ελληνικό πρωτίστως τσιγάρο. Στους δυσκολους καιρούς που ζούμε είναι πολυτέλεια και ευλογία ταυτόχρονα να κυκλοφορεί ενα σήμα με 2,60.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι αρκετα ευκολο να βρεις αυτο το πακετο?Υπαρχει σε ολοκληρη την ελλαδα ή ειναι σε καποια μερη και σε αλλα οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν γνωριζω.Εδω Θεσσαλονικη το βρηκα στο πρωτο μερος που το ζητησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω στη Λαμία το βρήκα άνετα.Εν τέλει, είναι αρκετά καλό για μόνιμο κάπνισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμπατριώτη Παναγιώτη σε ποιο περίπτερο το βρήκες? Έχω ρωτήσει σε καμιά δεκαρια και δεν το έχουν καν ακούσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΑ,ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ 2ο Η΄ 3ο ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστώ Παναγιώτη. Το βρήκα πριν διαβάσω το σχόλιο σου στο περίπτερο έξω από το Δικαστήριο..
    Σχετικά με το τσιγάρο σίγουρα είναι πιο ενδιαφέρον από πολλά σκουπίδια που κυκλοφορούν αλλά εξακολουθώ να θεωρώ τον Ασσο φίλτρο μαλακό το καλύτερο από τα φθηνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. o assos filtro an den eixe efhmerida gia xarti ...tha aksize tora asta brasta....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ Πέτρο συγγνώμη για το είδος της παρέμβασης, αλλά η ανάγνωση των άσπρων κειμένων σε μαύρο φόντο είναι τρομερά κουραστική. Μήπως να κοίταζες λίγο, για μια πιο απαλή σχέση και όχι αυτό το τόσο έντονο άσπρο σε μαύρο; Τις περισσότερες φορές αδυνατώ να διαβάσω πέραν των πέντε - έξι λεπτών. Κατά τα άλλα συγχαρητήρια για το πολυ καλό και ενημερωτικό Blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ειχε περασει απο το μυαλο μου καν το θεμα του χρωματος. Προσωπικα μου αρεσει το ασπρο-μαυρο,το προτιμω απο τα πολυχρωμα ιστιολογια. Αν εχουν παντως και αλλοι την ιδια αποψη,ασφαλως θα το αλλαξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Γεωργιάδης απασχολεί περί τους 70 εργαζόμενους ενώ το 85% της συνολικής της παραγωγής εξάγεται σε χώρες της ΕΕ, της βόρειας Αφρικής, την Τουρκία και τη Σουηδία. Για το 2009 είχε πωλήσεις της τάξης των 5,1εκ. ευρώ και ζημιές της τάξης του 1,4εκ. μειωμένες σε σχέση με τις ζημιές 2,7εκ. που κατέγραψε το 2008 με κύκλο εργασιών 4,7εκ...Επί του ακινήτου στη Θήβα έχει εγγραφεί προσημείωση της τάξης των 6εκ. ευρώ από την Τράπεζα Κύπρου για τη διασφάλιση εγγυήσεων για εξαγωγές προϊόντων.Επί των μηχανημάτων της υπάρχει ενέχυρο 1,3εκ. ευρώ υπέρ του δημοσίου για ασφάλεια της πίστωσής του για ένσημες ταινίες του φόρου καπνού. Όλα αυτά ήδη από το 2009. Είναι κρίμα να βάλει λουκέτο μια από τις ιστορικότερες Ελληνικές βιομηχανίες μετά το κλείσιμο της Κεράνης. Η εταιρεία παράγει όλα της τα προϊόντα στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. nai auto me to aspro mauro sta blogs einai tromera kourastiko...exei tixei na diabazo arketi ora kai alla blogs..kai meta na koitao px ton toixo,sto xoro pou eimai kai na blepo ta grammata!!(katalabate ti enooo)..auto simenei oti kourazei poli...An ginete Petro kai go psifizo an ginete na ginei allagi..+1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πολύ ωραίο το καινούργιο skin

    ακόμα να πω ότι βγήκε προσφορά του old holborn που έχει ταμπακιέρα και καπνό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στους ισολογισμούς του 2010 όπως δημοσιεύτηκαν, οι πωλήσεις της καπνοβιομηχανίας Γεωργιάδη πραγματικά κατέρρευσαν από τα 5εκ. ευρώ το 2009 στις μόλις 750.000 το 2010!!!Οι ζημιές μάλιστα από τα 1,4εκ. το 2009 έφτασαν τα 2,3εκ. ευρώ το 2010!!! Όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι η εταιρεία δεν μπορεί πλέον να εξάγει λόγω καταλογιστικής πράξης συνολικού ποσού 14εκ. ευρώ από το τελωνείο της Θήβας λόγω πιθανών παρατυπιών που αφορούν έναν πελάτη της στο εξωτερικό... Έτσι η εταιρεία που στηριζόταν στις εξαγωγές για τις πωλήσεις της, πλέον εξαρτάται από την ελληνική αγορά για την επιβίωσή της... Μήπως ήρθε η ώρα να αγοράζουμε που και που κανένα 22άρι ή MG Gold; Μπορεί σε λίγο καιρό άλλωστε να αποτελούν παρελθόν....Και μόνο για τη συσκευασία του 22, νομίζω ότι αξίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φιλε Τολη,απο οτι καταλαβα εχεις καποια σχεση με την Γεωργιαδης. Το blog στηριζει πρωτα την ελληνικη καπνοβιομηχανια και γενικα ειναι υπερ του καταναλωσε Ελληνικα, ομως η Γεωργιαδης πρεπει να βιηθησει και λιγο τον εαυτο της. Ο καπνος ειναι σαν το Κρασι,θελει μερακι και οραμα. Μια μικρη μη πολυεθνικη καπνοβιομηχανια,νομιζω πως τον μονο δρομο που εχει μπροστα της ειναι αυτον της ποιοτητας.Τσιγαρα τριτοκλασσατα βγαζουν μαζικα και οι πολυεθνικες,οι οποιες μαλιστα μπορουν να τα στηριξουν καλυτερα λογο των υπερκερδων τους. Αυτος ο δρομος,της "κινεζοποιησης" των προιοντων,εφαγε και την ΣΕΚΑΠ για αυτο και τωρα παει για λουκετο ή για εξαγορα. Ας βγαλει η Γεωργιαδης ενα τσιγαρο α κλασης,ας ειναι και στα 4 ευρω και ο καπνιστης θα το στηριξει,οπως στηριζει την Χρυση Κασετινα ας πουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το 22 έχει 3 ευρώ και έχει βελτιωθεί αρκετά βρε παιδιά εμένα μου αρέσει λίγο είναι ένα ουδέτερο τσιγαράκι που σε όμως μπαφιάζει χωρίς να σε χορταίνει λόγω της μεγάλης διαφοράς πίσσας - νικοτίνης. Βγάλτε ένα 22 με καλό ανατολικό καπνό σε κανονικές αναλογίες και ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ να τονίσω, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑ θα προτιμούσα κανένα καλό ανατολικό τσιγάρο δεν χρειάζεται πρόσθετα και σας υπόσχομαι ότι εγώ τουλάχιστον θα το καπνίζω. Άλλωστε κάποτε το 22 ήταν υπερπολυτελείας το κάπνιζε και η βασιλική οικογένεια αν δεν κάνω λάθος.

    Τώρα τα MG δεν μου αρέσουν καθόλου το SMOKER ούτε που το βρήκα ποτέ και το 22 αντινικότ σπέσιαλ επίσης. Γενικά όμως όλα τα περίπτερα έχουν το κλασσικό 22 φίλτρο και έχω δει και πακέτο στο δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έχεις δίκιο, δεν έχουν κάνει τίποτα για να μπορέσουν να κρατηθούν στην αγορά αξιοπρεπώς. Θα πρέπει όμως να έχουμε υπόψιν μας ότι η εισαγωγή ή το επαναλανσάρισμα ενός προϊόντος στην αγορά από μια μικρή εταιρεία που βασίζεται μάλιστα στις πενιχρές σε μέγεθος εξαγωγές και όχι στην εγχώρια ζήτηση, έχει κόστος, χρειάζεται κεφάλαια. Δεν έχω καμιά σχέση με τη Γεωργιάδης όπως και με καμιά άλλη καπνοβιομηχανία...είμαι φοιτητής, στη χαμένη γενιά...τα στοιχεία που αναφέρω προέρχονται από τους ισολογισμούς της. Απλά δε θέλω ελληνικά εργοστάσια να βάζουν λουκέτο! Και η ΣΕΚΑΠ είναι ένα βήμα προ του λουκέτου αν και πριν 2 χρόνια σημείωνε σημαντικά κέρδη αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι μια καπνοβιομηχανία μπορεί να επιβιώσει σε τέτοιους καιρούς μόνο με ακριβά τσιγάρα....Αλήθεια η ΣΕΚΑΠ θα έβγαζε ένα slims...ούτε στο site δεν έχουν αναλυτικά τα προϊόντα...Πάντως ο δρόμος της ποιότητας αργά αλλά πάντα αναγνωρίζεται και ο Καρέλιας το έχει πετύχει...η χρυσή κασετίνα και το Excellence απλά δεν παίζονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mπορει να γινει και χωρις διαφημιση,η οποια αλλωστε απαγορευεται. Φτιαξε ενα ωραιο τσιγαρο,βαλτου μια ωραια παλιομοδιτικη-ξεχωριστη συσκευασια,τονισε την Ελληνικοτητα του προιοντως αφου δεν σε ενδιαφερουν οι εισαγωγες.Σιγα-σιγα καπως θα καταφερεις να βγεις στο φως. Με τσιγαρα σαν το MG 25 που δεν μπορει να τα καπνισει ουτε Πακιστανος,που θα πας?
    Η ΣΕΚΑΠ εβγαλε το GR slims,νομιζω παει κάπως καλα.Αυτη η εταιρεια πριν 6-7 χρονια ειχε μεριδιο αγορας 14% και τωρα ειναι στο 8,5%. Νομιζω πως αφεθηκε,δεν εβγαλε καινουργια σηματα και τα υπαρχοντα υποβαθμιστηκαν παρα πολυ.Ετσι παντως,δουλεια δεν γινεται.
    Η Καρελιας που ειναι περισσοτερο εξαγωγικη, νομιζω πως μετα την ιστορια με τα Leader επαψε να ασχοληται με το φτηνο τσιγαρο και δεν μπαινει στην διαδικασια του πολεμου των τιμων.Μετα το Excellence,το οποιο βγηκε χωρις προωθηση,στην ουσια δηλαδη μετα την παραγωγη του ome superslims πριν 3-4 χρονια,δεν εβγαλε κατι νεο.Ισως επειδη προσανατολιζεται στα ακριβα τσιγαρα,να φοβαται την τωρινη οικονομικη συγκυρια στην χωρα. Πριν λιγες μερες παντως,πετυχα προωθησα του Rex 25,σε ελαφρως παραλλαγμενο πακετο,για το περιεχωμενο αποψη δεν εχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Mπορει να γινει και χωρις διαφημιση,η οποια αλλωστε απαγορευεται. Φτιαξε ενα ωραιο τσιγαρο,βαλτου μια ωραια παλιομοδιτικη-ξεχωριστη συσκευασια,τονισε την Ελληνικοτητα του προιοντως αφου δεν σε ενδιαφερουν οι εξαγωγες.Σιγα-σιγα καπως θα καταφερεις να βγεις στο φως. Με τσιγαρα σαν το MG 25 που δεν μπορει να τα καπνισει ουτε Πακιστανος,που θα πας?
    Η ΣΕΚΑΠ εβγαλε το GR slims,νομιζω παει κάπως καλα.Αυτη η εταιρεια πριν 6-7 χρονια ειχε μεριδιο αγορας 14% και τωρα ειναι στο 8,5%. Νομιζω πως αφεθηκε,δεν εβγαλε καινουργια σηματα και τα υπαρχοντα υποβαθμιστηκαν παρα πολυ.Ετσι παντως,δουλεια δεν γινεται.
    Η Καρελιας που ειναι περισσοτερο εξαγωγικη, νομιζω πως μετα την ιστορια με τα Leader επαψε να ασχοληται με το φτηνο τσιγαρο και δεν μπαινει στην διαδικασια του πολεμου των τιμων.Μετα το Excellence,το οποιο βγηκε χωρις προωθηση,στην ουσια δηλαδη μετα την παραγωγη του ome superslims πριν 3-4 χρονια,δεν εβγαλε κατι νεο.Ισως επειδη προσανατολιζεται στα ακριβα τσιγαρα,να φοβαται την τωρινη οικονομικη συγκυρια στην χωρα. Πριν λιγες μερες παντως,πετυχα προωθησα του Rex 25,σε ελαφρως παραλλαγμενο πακετο,για το περιεχομενο αποψη δεν εχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το μαύρο ρόδο έχει δίκιο...Σε σχέση και με λίγους μήνες πριν, το 22 έχει βελτιωθεί αρκετά...Είμαι φαν της χρυσής κασετίνας και έχω δοκιμάσει πολλά άλλα και δεν την αλλάζω αλλά που και που παίρνω το 22... Τελευταία φορά είχα καπνίσει 22 το Φλεβάρη, το πακέτο που πήρα τώρα, ο καπνός ήταν ψιλοκομμένος, καμιά σχέση με αυτό που είχα καπνίσει τότε, που έφευγε ολόκληρη φούντα...Και από γεύση, δεν αφήνει το κάψιμο στο λαιμό που άφηνε μετά το 2ο-3ο τσιγάρο...μπορεί το πακέτο τώρα να είναι πιο φρέσκο και εκεί να οφείλεται η διαφορά αλλά νομίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα άλλαξαν, ίσως αναγκαστικά, βλέποντας ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να επιβιώσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ EMAIL ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ MG GOLD ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΟΝ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕΣΩ GMAIL ΔΕ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ,ΔΕΙΓΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ.ΤΟ MG GOLD ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΛΕΟΝ(ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ,ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΝΑ 10ΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ 90(ΧΛΜ) ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ BLOG TO ΧΕΙ ΒΡΕΙ
    ΑΛΛΟΥ,ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όταν πήγαινα γυμνάσιο , στα πλαίσα του μαθηματος ¨επαγγελματικου προσανατολισμού" μας πήγαν επίσκεψη στο εργοστάσιο του Γεωργιάδη στη Θήβα να δούμε πώς φτιάχνονται τα τσιγάρα...άλλες εποχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τελικά το εν λόγω τσιγάρο πρέπει να είναι αυτό με το οποίο η εταιρεία εξάγει. Το βρήκα με πιο ωραίο πακέτο στο διαδίκτυο σε ξένες αγορές. Γι'αυτό το λόγο λέει Made in EU και είναι γραμμένο και το όνομα της εταιρείας στα Αγγλικά...Από 1/9/2011 τα περίπτερα της Αθήνας σταματούν να πωλούν ακριβά τσιγάρα όπου το περιθώριο κέρδους τους είναι κάτω από 0,12ευρώ/πακέτο...Νομίζω ότι το στριφτό και τα φθηνά σήματα όπως το MG και πολλά άλλα πιο γνωστά παραδοσιακά ελληνικά σήματα (Ασσος, Καρέλια, Cooper, GR) μαζί με κάτι L&M, LEADER κτλ θα σημειώσουν μεγάλες δόξες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. MG GOLD ΤΕΛΟΣ.ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΓΕ ΛΕΕΙ Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΕΣΥΡΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ MG GOLD.ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ,ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Υπάρχουν ακόμα τα MG GOLD. Παράγγειλα στο περίπτερο που αγοράζω τσιγάρα και μου έφερε. Αλλά ρε παιδιά, δεν καπνίζονται εύκολα. Πολύ κακής ποιότητας και ξεπερασμένης εποχής American Blend. A! 2,60 τιμή....ακόμα. Πήρα και τηλέφωνο στο εργοστάσιο και μου είπαν ότι βγαίνει κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ξέρει κάποιος αν κυκλοφορούν ακόμα τα MG Gold??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η καπνοβιομηχανία Γεωργιάδη που τα παρήγε σταμάτησε την παραγωγή των σημάτων της καθώς όδευε προς πτώχευση. Ωστόσο σήμερα διάβασα ότι η επιχείρηση άλλαξε ιδιοκτήτη και κατά συνέπεια είναι πιθανό, πολύ σύντομα να δούμε να κυκλοφορούν το ιστορικό 22 αντινικότ και το MG Gold...παίζει πάντως να βρεις σε κάποια περίπτερα πακέτα που έχουν μείνει...εγώ έχω κρατήσει για τη συλλογή μου μόλις άκουσα ότι θα έκλεινε...

      Διαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή