ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Τα νέα πακέτα τσιγάρων, που ήδη κυκλοφορούν αλλά ακόμη δεν έχουν αντικαταστήσει πλήρως τα παλιά, δεν αναγράφουν πια τις περιεκτικότητες σε πίσσα και νικοτίνη. Το ιστολόγιο καλεί τους αναγνώστες να μας ενημερώσουν για τις περιεκτικότητες όποιας μάρκας γνωρίζουν, με σχόλιο στην οικεία ανάρτηση. Η σημαντική αυτή πληροφορία θα ενσωματωθεί στο κυρίως κείμενο της ανάρτησης.

Ευχαριστούμε.

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Marlboro Red Pocket Pack

 H Philip Morris ειναι μια εταιρια που δεν μου ειναι συμπαθης, οχι για την ποιοτητα των προιοντων της,αλλα για πολλους αλλους λογους που δεν θελω να τους αναπτυξω. Δεν μπορω να αγνοησω παντως,οτι δεν εγινε τυχαια γιγαντας,αφου ακομα και απο την αντικαπνιστικη εκστρατεια(την οποια ΣΤΗΡΙΖΕΙ),οφελειθηκε τελικα κι αλλο,αγοραζοντας αμετρητες εθνικες καπνοβιομηχανιες που φοθηκαν πως δεν θα εχουν μακρη μελλον και ταυτοχρονα ενισχυοντας και την kraft foods(Philip Morris+Kraft=Altria) που κανει κατι αναλογο στον χωρο της διατροφης.
    Στην Ελλαδα, οι αγορα τσιγαρων,μετα τις παρανοικες αυξησεις(που δυστυχως δεν ολοκληρωθηκαν,αλλα συνεχιζονται) του φωστηρα της οικονομιας, ειναι σε μια κατασταση σοκ. Το 30% των περιπτερων ηδη εκλεισαν, ο κοσμος στρεφεται στα στριφτα,στα φθηνα και στα λαθραια. Αναμενομενη η κατασταση.
   Προσωπικα θεωρουσα,πως η πρωτη εταιρια που θα πληγει θα ειναι η Philip Morris  αφου στηριζει την παρουσια της στην Ελλαδα μονο σε ενα σημα,το ακριβο Marlboro που οσο και να σε εχει επιρεασει η διαφημηση με τον καου-μπου,δυσκολα θα βρεις Ελληνα να το καπνισει στα 4,50 ευρω που μεχρι τον επομενο μηνα θα κοστιζει,καθως και στα σηματα που αγορασε απο την Παπαστρατος,τα οποια ομως απευθυνονται σε μεσαιες και  μεγαλες ηλικιες και δεν αναπτυχθηκαν μετα το 2003.
   Οι "γατες" της Philip Morris παντως  απεδειξαν  πως ξερουν να ελισσονται. Πρωτα ξαναπροωθησαν δυνατα ενα σημα αναγνωρισημο μεν μετα απο δεκαετιες παρουσιας,αλλα αποτυχημενο δε,οπως το L&M, φυσικα με νεο χαμηλης ποιοτητας χαρμανι(απο οσο ακουω.Δεν το καπνισα,δεν σκοπευω να πληρωσω για να το καπνισω),αλλα και νεα χαμηλη τιμη,το οποιο απο οτι γνωριζω στην επαρχια σαρρωνει και μετα αποφασησαν πως το Marlboro εχει να δωσει και προχωρησαν στην δημιουργια μινι Marlboro,του Marlboro Pocket Pack.
     To Marlboro Pocket Pack ειναι ενα κοντο τσιγαρο,που πουλιεται ακομα προς 3,00 Ευρω με πισσα 9 και νικοτινη 0,7. Δεν κατασκευαζεται στην Ελλαδα,αλλα εισαγεται, υποθετω για χαμηλοτερο κοστος,απο καποια χωρα της Ε.Ε.,που δεν προσδιοριζεται.
- Ειναι το ιδιο τσιγαρο με το Ελληνικης κατασκευης κλασσικο Μarlboro;
-Σιγουρα οχι. Το Marlboro Pocket Pack μου εδωσε την αισθηση που ενοιωσα καπνιζοντας Marlboro απο την Τουρκια ή την Σερβια. Κατωτερο ποιοτηκα απο το Ελληνικης κατασκευης, λιγοτερο μονοτονο ομως,με περισσοτερα καπνα γευσεως  Burley και ανατολικα,που το κανουν πιο δυνατο ως αισθηση καπνισματος,αλλα και ιδιαιτερα επιβαρυντικο για τον λαιμο,οταν αυτα τα καπνα δεν ειναι πρωτοκλασσατα.  Να προσθεσω πως το τσιγαρο τελειωνει ανετα μεσα σε εναμιση λεπτο. Δεν μπορω να πω πως τρελαθηκα ή μου αρεσε κατι παραπανω απο την ιδεα.Δεν εχω σκοπω παντως να το ξαναγορασω.
Βαθμολογια 5 στα 10

30 σχόλια:

  1. Καλά, και σε`μενα δεν είναι συμπαθής καμμία πολυεθνική μόνο και μόνο για τους τρόπους με τους οποίους μια χούφτα άτομα πλουτίζουν σε βάρος εκατομμυρίων. Τι να λέει αυτό;
    Όσο για το νέο Marlboro, μου το πρότειναν 2 κοπέλες ενώ έπινα ποτό έξω, αλλά βλέποντας το μικρό πακετάκι φαντάστηκα πως θα τελειώνει στον μισό χρόνο του κανονικού. Αν μη τι άλλο πάντως, έξυπνη κίνηση. Κατά τα άλλα, όταν περάσουν και οι νέες αυξήσεις, το κόβω όποιος έχει σπίτι με αυλή να αρχίζει την καλλιέργεια του δικού του καπνού, γιατί πλέον το κάπνισμα γίνεται πολυτέλεια...
    Τιμές άνω των 4 ευρώ, ενώ φροντίζουν να ρίξουν μέχρι και τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα σε ακόμα πιο εξευτελιστικά επίπεδα...
    (Είχα ακούσει από γνωστό μου περίπτωση γεωχημικού, με διδακτορικό, ο οποίος η μόνη δουλειά που έβρισκε ήταν με 600 μαύρα ευρώ (!!!) και έτσι αναγκάστηκε να κάνει τα χαρτιά του... στη δημοτική αστυνομία!!! Και μετά περιμένουν να βγάλουν και χρήματα από τις γελοίες αυξήσεις τους και τους φαίνεται και παράξενο το ότι δεν μαζεύουν τα λεφτά που ήθελαν... Κακό ψόφο ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Costas άλλος καπνίζει το τσιγάρο του σε 1 λεπτό άλλος σε 5. Προσωπικά βλέπω σε άλλους μια ρουφηξιά δική μου να είναι 3 δικές τους κυριολεκτικά. Είναι θέμα χωρητικότητας πνεύμονα χωρίς να είμαι σίγουρος και για το πάχος/σωματότυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΠΛΕΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΣΙ ΠΕΤΡΕ ΦΤΟΥ ΜΗ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΩ (1,5 ΛΕΠΤΟ???ΟΥΤΕ ΒΑΤΡΑΧΟΣ), ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΧΡΟΝΟ ΚΑΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΚΟΛΝΤ ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΠ ΝΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΩ , ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΑ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ 2 ΤΣΙΓΑΡΑ , Ο ΑΚΡΙΒΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 5,32-5,27 ΛΕΠΤΑ , ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΓΚ ΣΑΪΖ ΜΑΡΛΜΠΟΡΟ .(ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΜΕΛ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 7,5 ΛΕΠΤΑ)
    ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ,ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Πέτρο δεν ξέρω από που κατάλαβες ότι δεν φτιάχνεται στην Ελλάδα. Πάντως το γκολντ αναγράφει ότι φτιάχνεται στην Ελλάδα από την ''Παπαστράτος''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠ ,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φτιαχνεται στην ΕΕ για την παπαστρατος. Τα ιδια ελεγε παλια και το 10αρι Μαρλμπορο καθως και ο καπνος Μαρλμπορο.
    Φιλε Johnny,οταν αγορασα αυτο το δειγμα Μαρλμπορο,πηγα στην σταση του Λεωφορειου.Βλεπω στον πινακα πως για το δικο μου ηθελε 6 λεπτα. Αναβω ενα τσιγαρο το καπνιζω στο μπαμ, κανω διαλημα ξανακοιταζω τον πινακα εγραφε 3 λεπτα. Αντε λεω ας καπνισω ενα ακομη. Το καπνισα χαλαρα και παλι μου εμεινε κενο. Αυτο το τσιγαρο δεν ειναι για εμενα. Εντονη γευση μεν,αλλα καπως φθηνη. Μου θυμισε βελτιωμενο Pall Mall κοκκινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΙΣΩΣ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ MARLBORO.ΚΑΛΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΓΕΥΣΗ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΙΤΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ RED MARLBORO ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝTA ΣΤΟ ΕΔΩ POCKET SIZE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι τώρα που το ξαναείδα καλύτερα το διαπίστωσα και γω ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΑ "ΚΑΛΥΤΕΡΑ" ΦΤΗΝΑ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ , ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΥΝΑΤΟΝ "ΑΝΕΚΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ . ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΟΚ ΤΣΙΓΑΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣΧΕΤΟ ΧΘΕΣ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΡΤΖ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΝΙΖΕ ΜΑΡΛΜΠΟΡΟ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΡΛΜΠΟΡΟ ΣΚΛΗΡΟ ,ΤΟ ΡΩΤΑΩ "Υ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ "ΜΙΚΡΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΟΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΜΑΡΛΜΠΟΡΟ ΑΛΛΑ ΠΑΛΛ ΜΑΛΛ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ" ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕ , Ε ΑΜΑ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ 40ΕΥΡΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ,ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΝ?. ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ , ΚΡΕΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ 15ΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΛΑΤΕΣ , ΣΕ ΚΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΙΤΝΕΣ ,ΣΑΝ ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΟΝΑΪΝΤΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ,ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝ (ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΉΡΘΑΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΛΟΙ ΦΕΤΕΣ ΗΤΑΝ)ΚΟΖ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΟΥΦΟ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υ ΡΕ ΣΙ ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΕ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΜΕΛ ΜΠΛΑΚ ΚΑΙ ΑΙΚΟΝ??? Η ΤΟ ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ ΜΠΛΑΚ? ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΣΙΟΥΡΑΛ , ΑΠΟΡΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΤΣΙΣΑ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολλα καλα τσιγαρα δεν κυκλοφορουν στην Ελλαδα,που μαλιστα εχουν κανει αρκετο σουξε στην Ευρωπη οπως το Pueblo και το American Spirit.
    To camel black, ισως να κυκλοφορησει.Ετσι τουλαχιστον μου ειπε ενας φιλος που εχει κονε στην JTI.
    Το Chesterfield Black χλωμο, αλλωστε το Chesterfield γενικα στην Ελλαδα ειναι αθλιο και εχει και λιγες πωλησεις. Μια και λεω για Chesterfield,πριν κατι μηνες καπνισα το Ισπανικο κοκκινο και μου εκανε εντυπωση η παρα πολυ καλη του γευση,εντελως διαφορετικη απο την αθλια που εχει στην Ελλαδα. Βεβαια εκει το Chesterfield εχει περιπου την ιδια τιμη με το Marlboro....
    Γενικα παντως δυσκολα θα ξαναδουμε Premium σημα στην Ελλαδα. Διαβαζα αυτες τις μερες πως σε Πελοπονησο και Κρητη επισημα τα περιπτερα,ξαναγυρισαν στο χυμα τσιγαρο!!!! Απο εκει και περα τι να λεμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Re petro gia pes kana kapno pou na kukloforei agglia kai akszei ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν εχω αγορασει καπνο Αγγλια. Ενας φιλος παντως ισχυριζεται πως οι καπνοι και τα τσιγαρα εκει εχουν πολυ διαφορετικη γευση προς το καλυτερο.Το διαπιστωσε λεει,καπνιζοντας Golden Virginia,Dunhill,Rotmans.Τσιγαρα εχω να σου προτεινω πολλα,κορυφαιας κλασης αλλα και πανακριβα που ομοια του εδω δεν παιζουν.
    Mια και με ρωτας παντως για καπνους συγκεκρημενα, οι Pueblo,Natural American Spirit και Gauloises ειναι πολυ ωραιοι καπνοι και υπαρχουν στην αγορα τους. Αν ενδιαφερεσαι για τσιγαρα απο Αγγλια πες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ευχαριστω για την απαντηση
    Μαλλον Θα δοκιμασω τον Pueblo Και τον Natural American spirit

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καπνισα 3 τσιγαρα στην τρακα απο σκληρο Pocket Gold. Μου αρεσε αρκετα,ισως καλυτερο απο το King Size.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το Poctet Gold Μαλακο,ειναι καλο τσιγαρο με ελαχιστα ομως φυσικη γευση,μου θυμισε αρκετα Davidoff

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν πιστεύω να υπάρχει καλύτερη μάρκα από τα marlboro γενικώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχω ένα πακέτο marlboro pocket μαλακό κόκκινο και γράφει ότι παράγεται από την παπαστράτος και όχι για λογαριασμό της, όπως στα παλιά πακέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η αίσθηση των ανατολίτικων καπνών στο pocket gold μαλακό είναι αρκετά έντονη. Σαφώς καλύτερο από το king size.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Την ωραία γεύση των pocket πακέτων την δίνει το μικρότερο φίλτρο μάλλον. Πάντώς και η συνταγή από ότι φαίνεται στο site της εταιρείας είναι διαφορετική από τα king size.
    Άλκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 3.50 ευρώ πλέον το marlboro pocket σκληρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καπνιζα μαρλμπορο κοκκινο μονιμα επι 15 χρονια..τελευταια μπηκα στη διαδικασια να το αλλαξω καθως αρχισε να μου φαινεται πολυ χημικο στη γευση του..αφου δοκιμασα πολλες μαρκες, παιρνοντας ιδεες και απο εδω(καμελ καρελια bf stuyvensant luckystrike prince winston americanspirit) τελικα ξαναγυρισα στο μαρλμπορο λογω συνηθειας συν οτι κανενα δε μου εκανε εντυπωση ωστε να το καθιερωσω..πριν νανα μηνα ετυχε να δοκιμασω το κοκκινο ποκετ και νομιζω βρηκα αυτο που εψαχνα..δηλαδη το μαρλμπορο χωρις τη φαρμακηλα..και οντως ψαχνωντας στο σαητ της φιλιπ μορρις την συνταγη καθε σηματος ειδα πως, ενω καθε αλλο συστατικο ειναι σχεδον σε ιδια ποσοτητα σε ποκετ και κανονικο(κοκκινο μιλαμε παντα), οι ΦΥΣΙΚΈΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΈΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΈΣ ΟΥΣΊΕΣ ειναι σχεδον 40 φορες περισσοτερες στο κανονικο, με το ποκετ να εχει μηδαμινες τιμες σ'αυτη την κατηγορια! Γενικα πολυ ευχαριστο τσιγαρακι αν και δε σε χορταινει παντα λογω μεγεθους..Θα ηθελα τη γνωμη σας ετσι για να κινησουμε λιγο την κουβεντα για το ποκετ που εχει να συζητηθει χρονια..Γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή